Sháníte univerzální boty na podzim? Vsaďte na Chelsea boots

 Móda 
18. října 2019 11:06 / Eva Vogelová
  0
📷
13 fotografií v galerii
Chelsea boots můžete nosit téměř ke všemu  Pinterest
Nevíte, jaké boty si pořídit na podzim? Chtěly byste nějaké univerzální, které si můžete obout ke kalhotám i sukním? V tom případě vyzkoušejte Chelsea boots. Jde o kotníkové boty, které se hodí téměř ke každému outfitu.

Chelsea boots jsou příkladem toho, že se v dámské módě reflektuje i pánský styl. Původně šlo pouze o mužské boty a nikoho nenapadlo, že by je mohly nosit i ženy. V minulém století si Chelsea boots oblíbila kapela Beatles a najednou je chtěli nosit všichni včetně něžného pohlaví. V posledních letech se tento typ bot vrací zpět do módy. Rozhodně by neměly chybět ani ve vašem botníku.

Chelsea boots jsou pohodlné

Chelsea boots jsou kotníčkové boty s nízkým podpatkem. Mají kulatou špičku a pružné vsadky na obou stranách. Rychle se obouvají a jsou specifické svým minimalistickým vzhledem. Navíc se v nich budete cítit pohodlně. Velkou výhodou je, že se hodí téměř ke všemu.

Pokud si plánujete obléct sako, můžete si je k němu vzít. Hodí se i k  šatům a sukni. Nemusíte je nosit pouze ke společenskému a elegantnímu oblečení, ale obout si je můžete i třeba k džínům a svetru. S botami Chelsea boots můžete zkombinovat téměř jakýkoliv outfit, aniž byste udělaly chybu.

Jaké Chelsea boots si můžete vybrat?  

Chelsea  boots se prodávají v různých variacích. Nejklasičtější jsou černé a tmavě hnědé. Objevit je však můžete i v jiných barvách. Světlé hnědé, červené, šedé nebo vzorované. Na podzim letí vzor hadí a krokodýlí kůže. Takové boty si však nemůžete obout ke všem outfitům.

Odstíny byste měly vybírat tak, aby se vám hodily k oblečení, které už máte ve skříni. To však neznamená, že byste si nemohly troufnout na odvážnější design bot. Existují Chelsea boots, které jsou stříbrné a zlaté. V nich nepochybně vyniknete.

Chelsea boots mají zpravidla nízký podpatek, ale můžete si je pořídit i s vyšším. Najdete mezi nimi i boty s různými ozdobami, časté jsou přidané cvočky. Pokud chcete, aby vám Chelsea boots vydržely déle než jednu seznu, pořiďte si kožené.

Když se budete o kožené boty dobře starat, budou vypadat jako nové ještě několik sezon. Rozhodně se nemusíte bát, že za krátký čas vyjdou z módy. K novým botám se hodí kabáty. Jaké jsou letos na podzim trendy?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod