Sháníte univerzální boty na podzim? Vsaďte na Chelsea boots

 Móda 
18. října 2019 11:06 / Eva Vogelová
  0
📷
13 fotografií v galerii
Chelsea boots můžete nosit téměř ke všemu  Pinterest
Nevíte, jaké boty si pořídit na podzim? Chtěly byste nějaké univerzální, které si můžete obout ke kalhotám i sukním? V tom případě vyzkoušejte Chelsea boots. Jde o kotníkové boty, které se hodí téměř ke každému outfitu.

Chelsea boots jsou příkladem toho, že se v dámské módě reflektuje i pánský styl. Původně šlo pouze o mužské boty a nikoho nenapadlo, že by je mohly nosit i ženy. V minulém století si Chelsea boots oblíbila kapela Beatles a najednou je chtěli nosit všichni včetně něžného pohlaví. V posledních letech se tento typ bot vrací zpět do módy. Rozhodně by neměly chybět ani ve vašem botníku.

Chelsea boots jsou pohodlné

Chelsea boots jsou kotníčkové boty s nízkým podpatkem. Mají kulatou špičku a pružné vsadky na obou stranách. Rychle se obouvají a jsou specifické svým minimalistickým vzhledem. Navíc se v nich budete cítit pohodlně. Velkou výhodou je, že se hodí téměř ke všemu.

Pokud si plánujete obléct sako, můžete si je k němu vzít. Hodí se i k  šatům a sukni. Nemusíte je nosit pouze ke společenskému a elegantnímu oblečení, ale obout si je můžete i třeba k džínům a svetru. S botami Chelsea boots můžete zkombinovat téměř jakýkoliv outfit, aniž byste udělaly chybu.

Jaké Chelsea boots si můžete vybrat?  

Chelsea  boots se prodávají v různých variacích. Nejklasičtější jsou černé a tmavě hnědé. Objevit je však můžete i v jiných barvách. Světlé hnědé, červené, šedé nebo vzorované. Na podzim letí vzor hadí a krokodýlí kůže. Takové boty si však nemůžete obout ke všem outfitům.

Odstíny byste měly vybírat tak, aby se vám hodily k oblečení, které už máte ve skříni. To však neznamená, že byste si nemohly troufnout na odvážnější design bot. Existují Chelsea boots, které jsou stříbrné a zlaté. V nich nepochybně vyniknete.

Chelsea boots mají zpravidla nízký podpatek, ale můžete si je pořídit i s vyšším. Najdete mezi nimi i boty s různými ozdobami, časté jsou přidané cvočky. Pokud chcete, aby vám Chelsea boots vydržely déle než jednu seznu, pořiďte si kožené.

Když se budete o kožené boty dobře starat, budou vypadat jako nové ještě několik sezon. Rozhodně se nemusíte bát, že za krátký čas vyjdou z módy. K novým botám se hodí kabáty. Jaké jsou letos na podzim trendy?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím