Sukním s létem neodzvonilo. Jaké můžete nosit na podzim?

 Móda 
20. září 2019 08:23 / Eva Vogelová
  0
📷
12 fotografií v galerii
V sukni budete na podzim zářit Pinterest
Horké letní počasí letos už nezažijete, ale to neznamená, že musíte odložit sukně. Nosit po zbytek roku pouze kalhoty by byla nuda. Zjistěte, jaké sukně můžete nyní nosit, aniž by vám byla zima.

Přichází chladnější počasí, ale sukní se ještě vzdávat nemusíte. K sukním si můžete obléct punčochy, svetr nebo podzimní kabát a zimou rozhodně trpět nebudete. V trendy sukních se budete cítit sebevědomě.

Plisovaná sukně

Plisovaná sukně je na podzim ideální. Můžete si ji pořídit hned v několika délkách, nad kolena, pod kolena nebo ke kotníkům. Plisované sukně většinou nejsou z vyloženě hřejivého materiálu, takže si pod ně nezapomeňte dát punčochy. Plisované sukně se hodí k podzimnímu kabátku a botám na podpatku, ale můžete si je obléct i ke svetru nebo bundě.

Pouzdrová sukně

Pouzdrová sukně vám hezky vytvaruje postavu. Pokud máte štíhlé nohy, měly byste jich mít ve své skříni více. Pouzdrová sukně patrně nikdy nevyjde z módy. Pokud chodíte do práce někam, kde se musíte reprezentovat, úzká sukně po kolena je pro vás správnou volbou. K pouzdrové sukni se hodí lodičky i kozačky. Nemusíte nosit neustále černou nebo šedou, zkuste světlejší barvy, ať na vás více vyniknou.

Kožená sukně

Kůže letos na podzim letí. Pokud máte rády zvířátka a příčí se vám oblečení z pravé kůže, můžete si samozřejmě pořídit umělou. Dejte si pozor na kombinaci outfitu se sukní z kůže. Mohl by totiž působit dost lacině. Rozhodně vám nedoporučujeme pořídit si dlouhou sukni, ale spíše s délkou nad kolena. Pokud si pořídíte černou koženou sukni, oblečte si k ní třeba bílý svetr.

Dlouhá sukně

Maxi sukně se hodí téměř do každého počasí. Zakryje vám celé nohy a nebude vám zima. Vyberte si nějakou z teplejšího materiálu a oblékněte si pod ni punčochy. Budete se v ní cítit mnohem svobodněji než v kalhotách a možná vás i více zahřeje. K elegantní sukni si můžete obléct i sako a lodičky.

Kostkovaný vzor

V létě byly v módě zvířecí a květinové vzory. S podzimem se nemění pouze počasí, ale i trendy. S kostkovaným vzorem na sukních rozhodně chybu neuděláte. K sukni potřebujete vhodné boty. Jaké budou letos na podzim v módě?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008