Máte doma culottes? Tyto pohodlné kalhoty jsou zároveň vysoce módní a sluší každé postavě

 Móda 
10. srpna 2019 13:23 / Blanka Štiková
  6
📷
12 fotografií v galerii
Culottes můžete nosit doma, do města i do práce Archiv
Žádné ženě jistě není pohodlné škrtit se celý den v těsných džínách, na druhou stranu nechcete jít ven ve vytahaných teplácích. Máme pro vás tip na pohodlné a zároveň elegantní i módní kalhoty. Culottes, nebo počeštěle „kulotky“, můžete nosit doma, do města i do práce. Navíc se vám budou hodit jak v létě, tak v sychravém počasí.

Co vlastně jsou culottes?

A co vlastně jsou tzv. kulotky? Jde o široké kalhoty z příjemného materiálu se zkrácenými nohavicemi. Trend kalhot culottes se objevil už před dvěma lety, a podle nabídky obchodů zájem o ně stále trvá. Někomu se může jejich střih zdát zvláštní, ale po jejich vyzkoušení si je mnohé ženy oblíbí. Culottes kalhoty jsou v současné době velmi populární napříč všemi módními trendy.

Jaké mají kulotky přednosti?

Největší předností kulotek je schopnost vytvarovat dokonalé křivky a současně zamaskovat nedostatky, samozřejmě za předpokladu vhodného kombinování. O těchto zázračných kalhotách se navíc říká, že jsou nejpohodlnějšími kalhotami na světě!

Navíc je to oděv s mnoha možnostmi využití, protože jsou variabilní. Unosíte je jak do společnosti s vysokými podpatky a psaníčkem, tak do práce, na kávu s přáteli, stejně jako na výlet s pohodlnými teniskami. V létě zase uvítáte, že jsou vzdušné, a tudíž se v nich nezapotíte tak jako v džínách.

Jak culottes nosit a kombinovat?

1) Běžné nošení

Culottes kalhoty se rozhodně vyplatí mít v šatníku. Lze k nim obléci jakýkoliv svršek. Záleží jen na tom, kam se zrovna chystáte.

Na léto si pořiďte kulotky se zajímavým vzorem. Ideálně je doplní bílé nebo černé basic tričko nebo tílko. Nejlépe bude působit volnější vršek. Ke kulotkám se vždy bude hodit i jakákoliv halenka nebo košile. Saténová na večerní událost, klasická bílá do práce či s volánky na volný čas. Jako doplněk můžete přidat sako, a pokud máte větší křivky, doplňte kalhoty bundou do pasu.

2) Sportovní provedení

Culottes kalhoty vypadají skvěle i ve sportovním provedení, kdy si k nim můžete vzít tričko s nápisem a botasky. Naopak u crop topu je lepší, když je na tělo.

3) Do společnosti

Jednobarevné kalhoty a k nim upnuté body s průstřihem na zádech, anebo s větším výstřihem, se bude hodit do společnosti. Případně vše doplňte sáčkem ve stejné barvě kalhot. K tomu si vezměte psaníčko a lodičky na vysokém podpatku.

Jaké boty?

Ke kulotkám se v létě a na jaře hodí jak boty ploché, tak i s podpatky. Můžete obout lodičky, ale i sportovní tenisky. Podpatky opticky prodlouží nohy, a proto by je měly volit hlavně ženy s menší postavou. Široké kalhoty se hodí i v zimě, pak k nim obujte kožené kozačky a vezměte si kožíšek. Čtěte dále: Trendy móda nemusí být drahá. Přinášíme žhavé letní kousky, ve kterých letos zazáříte.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum