Co nesmí žádné ženě v šatníku chybět, aby měla vždy co na sebe?

 Móda 
09. června 2019 08:15 / Eva Vogelová
  0
📷
14 fotografií v galerii
Bez saka a červených šatů se neobejdete  Instagram
Máte plnou skříň oblečení, ale stejně nevíte, co si na sebe vzít? Nejste samy, děje se to spoustě ženám. Poradíme vám, jaké oblečení byste měly mít ve svých skříních, abyste už nemusely řešit, co si obléct.

Patrně budete mít ve skříni hodně oblečení, ale mohou vám tam chybět zásadní kousky, které se hodí téměř ke všemu. Doplňte si šatník, abyste už nemusely strádat.

Sako

Sako by vám ve skříni rozhodně nemělo chybět, protože je důležitou součástí několika outfitů. Budete si chtít vyjít do kina či kavárny, ale nechce mít na sobě obyčejné tričko ani společenské šaty. Potřebujete oděv, který bude kombinací obojího. Sako s ležérními džíny můžete nosit do práce i na různé akce. Hodí se opravdu téměř kamkoliv.

Když si budete chtít vyjít do divadla, vezmete si sako ke společenským kalhotám nebo sukni. Nejlepší by bylo, kdybyste vlastnily alespoň tři saka v různých barvách. Pokud si plánujete pořídit pouze jedno, vyberte si neutrální barvu, která se bude hodit ke všemu.

Padnoucí džíny

Bez džínů patrně už žádná žena nemůže být. Vytvarují vám hezky postavu. K padnoucím džínům si můžete obléct prakticky cokoliv a nic tím nezkazíte. Výběr z džínových kalhot je veliký, takže na sebe nějaké slušivé určitě najdete.  

Bílá trička  

Bílá se hodí ke všemu. Ženám většinou bílá trička sedí lépe než černá, protože v nich více vynikají. Doporučujeme vám, abyste měly doma hned několik variant bílých kousků. Když nebudete vědět, co na sebe, využijete je.

Pohodlná sukně

Ve velkých vedrech se vám sotva bude chtít potit v džínách. Z toho důvodu byste měly vlastnit alespoň dvě sukně, ve kterých se budete cítit dobře.

Bílé tenisky

Bíle tenisky se dnes nenosí jen ke kalhotám, můžete si je obléci i k šatům. Bílá barva je výrazná a hodí se úplně ke všemu. Bílé boty mají jedinou vadu, snadno se zašpiní, takže jim musíte věnovat zvýšenou péči.

Boty na podpatku

Možná nejste podpatkový typ, ale stejně byste boty na podpatku mít ve svém botníku měly. Nikdy totiž nevíte, kdy se vám opravdu budou hodit. Nejsou sice pohodlné, ale dá se v nich jednou za čas pár hodin vydržet. Boty na podpatku vám prodlouží a zeštíhlí nohy. Sluší každé ženě.  

Červené šaty

Pokud se někdy chcete cítit vyzývavě a sexy, pořiďte si padnoucí červené šaty. K nim si nazujete boty na podpatku a budete vypadat jako královny. Nepochybně se vám v životě naskytne několik chvil, kdy se budete chtít ve společnosti předvést a ukázat všem, že vám nechybí sex-appeal. Červené šaty jsou na tyto příležitosti ideální.  

Jednoduchá kabelka či batoh

Každý svůj outfit byste měly doplnit kabelkou či batohem. Pokud vás takové věci nebaví nakupovat, pořiďte si alespoň jednu kabelku a batoh v neutrální barvě. Na léto se vám budou hodit nové plavky. Jaké jsou nyní v módě?.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47