Nehtové trendy roku 2019: Jaké barvy letos vládnou?

 Móda 
04. května 2019 11:30 / Monika Thomsonová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Letos vládne minimalismus, pastelové barvy a matný povrch Shutterstock
Zatímco dosud jsme byly zvyklé na různé výstřelky a bláznivé kreace, letošek se nese v duchu hesla v jednoduchosti je krása. Letošní nehtové trendy jsou o jednoduchosti, něžnosti a minimalismu.

Tak jako mnohé z nás podlehly minimalismu v šatníku či v domácnosti, tak letos podlehnete i minimalismu při tvorbě manikúry.

Asi neexistuje žena, která by nechtěla mít krásně udělanou manikuru. A protože nehty, stejně jako naše pleť a vlasy, jsou naší osobní vizitkou, měly by být stále dokonale upravené.

Top barva manikúry na tento rok

Pokud nechcete vyhazovat zbytečné peníze za profesionální manikúru, tak si ji udělejte doma, a to podle nejnovějších trendů. Letos nic nezkazíte, když nehty zahalíte do tělové barvy. Akceptovány jsou také různé odstíny růžové, béžové, bílé a pod. Jednoduše - něžná, nenápadná a minimalistická manikúra je letos top.

Minimalismus je trendy

Minimalismus je trendy a vládne i v úpravě nehtů. Stačí vám světlejší podkladový lak a povrch nehtů dozdobit jednoduchými geometrickými vzory a čárami. Pokud jste spíše romantický typ, pak jistě uvítáte, že je  letos v módě i květinový vzor. Na výsluní se vrací francouzská manikúra provedená v něžných barvách.

Tmavé barvy

Nic nezkazíte ani v případě, pokud sáhnete po korálové, modré či různých metalických lacích. Kdo dává přednost tmavé manikúře měl by upřednostnit teple syté barvy: vínovou, hnědou, smaragdovou či tmavě fialovou. 

Matné a metalické laky

Zkuste si pohrát i s efektem laku. Kromě klasických budou módní i matné nebo metalické laky. A co víc, všechny trendy můžete kombinovat. Minimalismus s pastelovými barvami i s matným povrchem, květinový vzor s tělovými či starorůžovými odstíny. Chcete-li mít krásné zdravé nehty, bez těchto potravin to nepůjde.

Je velmi těžké říci, která barva bude letos úplně top. Nicméně, jak se zdá, tak největším letošním favoritem bude šedá barva, která byla nejčastěji k vidění na nehtech modelek během módní přehlídky New York Fashion Week, která se konala na jaře. Tak, kterou barvu si vyberete vy?

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47