Noční košile má mnoho podob. Jak vybrat tu nejlepší právě pro vaši postavu?

 Móda 
27. ledna 2019 12:17 / Marie Popelková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Noční košilky vypadají velmi žensky Depositphotos
Alespoň jednu noční košili má ve svém šatníku snad každá žena. Je ale lepší, když máte nočních košilí více, protože tak budete připravena prakticky na jakoukoliv situaci. Jiný model noční košile zřejmě zvolíte, když se chystáte přespat u kamarádky, jinou košili si s sebou vezmete třeba do nemocnice a zcela jinou pak ve chvíli, kdy budete chtít podráždit svého přítele či manžela.

Důvodů, proč ženy milují noční košilky, je hned několik. Ten hlavní důvod je, že v nich vypadají hezky žensky, elegantně a smyslně. Noční košilky jsou rovněž pohodlné, vzdušné a jednoduše příjemné. Každá žena má jiný vkus, líbí se jí jiné materiály nebo délky a provedení.

Jak vybrat noční košilku

Při výběru košilky by v první řadě měl být jasný její účel. Pokud hledáte pohodlnou košilku na spaní či přespání u kamarádky, pak určitě oceníte bavlnu, která je hřejivá a zajistí vám komfortní spánek.

Veselé a nápadité vzory, délka po kolena a krátké rukávy jsou ideální kombinací pro volný večer strávený v posteli s knížkou nebo jen uvolňujícím nicneděláním.

Zcela jiný rozměr nabere výběr nočních košilek, které by měly obohatit chvilky s partnerem nebo trochu podráždit smysly manžela. Chvíle s partnerem znamenají pro ženu být žádoucí a neodolatelná. To půjde v noční košilce s žirafou jen velice těžko. Pro takové příležitosti jsou ideální krajkové košilky, saténové nebo hedvábné, které podtrhnou vaši ženskost a smyslnost.

Myslete na svou postavu

Košilka s ramínky a délkou pod zadeček nebo do půli stehen neodhalí vše, ale naznačí mnohé. Pokud chcete vypadat sexy, určitě oceníte saténové nebo hedvábné košilky s délkou pod zadek, do půli stehen nebo také ke kolenům.

Elegantně a působivě rovněž vypadají noční košilky dlouhé až k zemi s širokými ramínky a stylovými dekolty, které zachovávají jejich svůdný vzhled. U košilek vsaďte rovněž na svou image – blondýnkám sluší nebesky modré košilky, brunety budou svůdné v červených košilkách a na své si rovněž přijdou baculky. I plnoštíhlé ženy se chtějí líbit a výrobci nočích košilí to dobře vědí. Existují proto speciální kategorie nočních košilek pro kypřejší dámy. Speciální střihy i materiál udělají i z ženy s pár kilogramy navíc neodolatelnou sexy dračici.

Na co si dát při výběru pozor

Vždy se při nákupu noční košilky dívejte na materiály, které byly použity. Nezapomínejte, že syntetické materiály sají méně potu a jsou elektrostatické. Důležité jsou rovněž košíčky a jejich tvar či pevnost. Jen správný výběr zajistí, že vaše ňadra budou vypadat přitažlivě. Ramínka by se neměla zařezávat do kůže a hlavně se v noční košilce musíte cítit dobře vy sama. Někdo ale nejraději spí zcela nahý. O výhodách spaní bez pyžama jsme více psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod