Jak se hezky obléct, když máte velké poprsí

 Móda 
06. června 2020 10:49 / Eva Vogelová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Pokud máte velká ňadra, nemůžete si dovolit obléct cokoliv  Pinterest
Nadělila vám příroda větší poprsí? Spousta žen vám jistě závidí. Velká ňadra však mají svá úskalí. Mohou vás z nich bolet záda a při sportu působí spíše jako zátěž. Není výjimkou ani to, že se vám shání oblečení podstatně hůře než ženám s malými ňadry. Jak se obléct, aby vám to slušelo, ale zároveň jste nevypadaly lacině?

Velká ňadra přitahují pohledy, jak mužů, tak ostatních žen. Do jisté míry to může být příjemné, ale někdy vás to může spíše obtěžovat. Obléct si výstřih samozřejmě můžete, ale měl by být decentní, pokud chcete, aby se vám lidé dívali občas i o očí. Zjistěte, co vám bude slušet.

Vybrat padnoucí výstřih je zásadní

Ženám s velkým poprsím sluší výstřih do V. Jde o klasiku, se kterou nešlápnete vedle. Zvýrazní vám krk a vrchní část těla. Opticky vám trochu zúží ramena. Dejte si však pozor, aby výstřih do V nebyl moc hluboký. Působil by lacině.

Vyhněte se různým tričkům, halenkám a šatům s řasením. Zbytečně by vám přidaly několik kilo navíc. Volánky přenechte ženám s malými ňadry. Nebojte se vyzkoušet hranatý výstřih. Vyhněte se lodičkovému výstřihu, protože by vám opticky zvětšil ramena i prsa.

Vyhněte se přehnaně velkým potiskům

Pokud máte rády různé barvy a potisky, vyhýbat se jim do jisté míry nemusíte. Ideální pro vás budou jednobarevné halenky, ale můžete si dovolit výrazné barvy. S velkými potisky se však mějte na pozoru. Mohly by vám váš hrudník opticky rozšířit.

Zvolte raději menší potisky. Můžete si vybrat květinové vzory, ale raději se vyhněte zvířecím. V kombinaci s velkými ňadry by nevypadaly dobře. Kromě správného zvolení výstřihu a barev je důležité se zaměřit na správnou velikost podprsenky. Vyberete ji snadno

Nebojte se vyzkoušet overal

Overaly mohou nosit i ženy s velkým poprsím. V celistvém oblečení ňadra splynou více s postavou a nebudou vypadat monstrózně. Můžete opět zvolit výstřih do V. Nejvíce vám budou patrně slušet jednobarevné overaly v tmavší barvě. Ta totiž zeštíhluje. Rozhodně nic nezkazíte černou nebo tmavě modrou barvou. Zvolte overal s krátkými rukávy. Pokud byste si vybraly overal s úzkými ramínky, vaše poprsí byste tím jen zvýraznily.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47