Letošní plavkové trendy potěší nejen odvážné ženy, ale i ty, které by rády své nedostatky zakryly

 Móda 
06. června 2021 16:50 / Eva Vogelová
  0
📷
10 fotografií v galerii
Pokud vás nebaví pouze ležet na pláži, oceníte praktický střih plavek  Depositphotos
Letní počasí se začíná pomalu probouzet a s ním i plavková sezona. Výběr plavek je opravdu široký. Zvolit si mezi nimi jedny nebo dvoje není vůbec jednoduché. Ušetříte čas tím, že se inspirujete letošními módní trendy, ve kterých vás nikdo nepřehlédne.

Letošní plavkové trendy nabízejí opravdu široký výběr. Budete si moci vybrat z nejrůznějších střihů a barev. Potěší nejen odvážné ženy, ale i ty, které chtějí zakrýt menší nedostatky. Řada se letos dostanete i na dámy, které preferují praktické plavky, ale zároveň nechtějí zapadnout do davu. Neprošvihněte letošní různorodou nabídku plavek.

Lesklé odstíny

Líbí se vám lesklý a třpytivý oděv? V tom případě vás potěšíme, protože módním trendům vévodí plavky s lesklými odstíny. Nezáleží na tom, zda si vyberete jednodílné nebo dvojdílné, hlavní myšlenkou je, abyste zářily a vynikly v davu.

Letos dominují spíše pastelové barvy, ale zelenou dostaly i třpytivě kovové odstíny, které vypadají elegantně. Doporučujeme si zvolit lesklé jednobarevné plavky s jednoduchým střihem, protože jinak by mohly působit poněkud přehnaně. V jednodílných plavkách navíc můžete zakrýt i vystupující bříško.

Sportovně laděné plavky

K létu patří i sport. Pokud vás nebaví celé dny na pláži pouze ležet, ale využíváte svůj čas u vody aktivněji, patrně využijete plavky s praktickým střihem. Nebudete se muset obávat, že se vám při plážovém volejbalu, plávání ve větších vlnách nebo dokonce surfování stane nepříjemná nehoda. Trendy jsou jednodílné plavky s vykrojenou spodní částí. Sluší zejména ženám s výraznějšími boky. Nikdo vás nepřehlédne, pokud si vyberete sportovně laděné plavky v neonových barvách.

Geometrické vzory

Na první pohled se může zdát, že letos vládnou létu pouze jednobarevné plavky se zajímavými střihy, ale není tomu tak. Trendy jsou totiž i plavky s geometrickými vzory. Vyjímat se budete v pruhovaných, vlnitých nebo kostkovaných motivech, které můžete využít ve svůj prospěch. Opticky vám totiž uberou pár kil. Vybírat plavky můžete i podle typu postavy, aby vám padly přesně na míru.

Průstřihy a vykrojená spodní část plavek

Pokud nemáte v plánu zakrývat žádné nedostatky a nechybí vám odvaha, můžete se zaradovat, protože letošní trendy myslí i na vás. Součástí letošní módy jsou i jednodílné a dvoudílné plavky s odvážnými průstřihy. Kromě toho také letos zabodujete s vykrojeným spodním dílem, který zakryje opravdu pouze to nejnutnější.  

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve