Velké sluneční brýle jsou zpět a budou hitem letošního léta

 Móda 
23. června 2020 11:44 / Mirka Malá
  0
📷
6 fotografií v galerii
Velké sluneční brýle jsou slušivé Depositphototos
Léto 2019 bylo inspirováno 90. lety, ale letos to bude úplně něco jiného. Takže pokud ve svém šuplíku nemáte velké sluneční brýle, rozhodně letos nebudete in. Ale budete spokojeni. Velké sluneční brýle se totiž hodí úplně ke každému typu obličeje.

Pokud jste si schovali nějaké ty velké sluneční brýle, které frčely před několika lety, máte vyhráno. Stačí je jen vyleštit a můžete vyrazit do ulic. Navíc se nemusíte bát, že by vypadaly zastarale. Nic takového totiž letos nehrozí.

Módní průmysl miluje extrémy

Svět módních trendů miluje hraní si s extrémy, ať už se jedná o výběr tkanin, barev nebo tvarů. Pokud jde o sluneční brýle, letošní změnu vítají snad opravdu všichni. Nejen, že větší brýle doplňují skvěle každý tvar obličeje, ale také evokují nostalgické okamžiky počátku nového tisíciletí.

Takže pokud jste si loni složitě vybírali nějaký tvar menších slunečních brýlí, které by padly k vašemu typu obličeje, vězte, že to nejhorší máte za sebou. Proč? Protože, jak už bylo řečeno, velké sluneční brýle padnou každému, takže potíže s výběrem brýlí jsou fakticky minulostí.

Na tvaru nezáleží

Je to tak. Je jedno, jaký tvar velkých slunečních brýlí si zvolíte, jde prostě o to, aby byly dostatečně velké. Takže pokud opravdu máte nějaký starší typ doma v šuplíčku, bez problémů takové brýle můžete zase nosit. Kdo pozná, že jste je nosili už v roce 2013, kdy velké sluneční brýle přišly do módy?

Skutečně nikdo. Letošní léto přeje všem možným tvarům brýlí, stejně tak všem možným materiálům i barvám obrouček. Můžete si pořídit jednoduchou celočernou klasiku, která nikdy neurazí, nebo zvolíte odstíny obrouček, které se svým způsobem vracejí do minulosti, speciálně do padesátek či sedmdesátek.

Zkrátka trend letošního léta nám vysloveně přeje. I kdybyste si pořídili jen klasické, ale velké zrcadlovky, budete mít sluneční brýle podle poslední módy. Dále čtěte: Jak prát podprsenky, aby zůstaly hezké, neseprané a držely tvar.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod