Do jakých barev se obléknout na podzim a v zimě. Inspirujte se novými trendy

 Móda 
28. září 2020 09:17 / Hana Jordánová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Podzimní barvy oufitů nabízejí řadu skvělých kombinací Depositphotos
I když nás přes den potěší sluníčko, chladná rána a večery dokazují, že léto definitivně odešlo. A s tím i veselé lehké oblečení. Do jakých barev se zahalit v následujícím podzimu a zimě? Inspirujte se!

Zářivé kousky odkládáme do šatníku a pomalu se dostáváme k barvám podzimu. Povedou barvy spíše tmavší, ale nudit se určitě nebudete. Můžete dokonce i starší kousky obnovit lesklým páskem, aplikací či elegantní šálou. V popředí budou totiž stát i vzory našich babiček vylepšené o nápadité doplňky. A jak je to s těmi barvami?

Černá

Pokud nemáte dostatek černého oblečení, tak hybaj nakupovat. Černá je totiž hitem sezony, zejména pak její kombinace na první pohled absolutně odlišných materiálů. Smíchat tak klidně můžete krajku s kůží, chybu neuděláte masivními černými doplňky, např. pásky nebo kabelkami. Černá saka pak doplňte flitry a budete hvězdou večírku. Chybu neuděláte, doplníte-li černou barvu s béžovou, protože tyto barvy se skvěle doplňují.

Vínová

Do čela podzimu i zimy se dostává vínová a její další odstíny, ve kterých se mísí červená a hnědá. Tyto odstíny jsou vhodné pro všechny typy žen, tedy jak pro blondýnky, tak pro tmavovlásky. Kombinovat se dají s téměř všemi barvami, záleží na příležitosti, kam oblečení s touto barvou budete nosit.

Lahvově zelená

Symbolem tohoto podzimu bude stejně jako v loňském roce lahvově zelená, jako výzva k návratu k přírodě. A spolu s lahvově zelenou se do popředí dostanou také nejrůznější odstíny suché trávy, olivově zelená nebo safari, které byly v minulých letech v pozadí.

Bouřková

Modro-šedý odstín bouřkového mraku vám bere dech i v reálu a ještě lépe vypadá na vašem oblečení. Není vhodné ji doplňovat kontrastními barvami, tím totiž mírně odsuneme originalitu této barvy. Doplňky volte spíše stříbrné nebo černé. Bouřkově modro-šedá bude hitem i v zimním období. Luxusně vypadá i v kontrastních kombinacích. Jde o ideální barvu pro společenské šaty, zimní bundy a kabáty.

Hořčicová 

Hořčicová barva není v podzimní módě žádným nováčkem. Nosí se již několik sezon a nosit se bude i letos. Je barvou velmi oblíbenou a dobře působí jak na společenských šatech, tak na volnočasových kouscích. Dá se dobře kombinovat s kontrastními i korespondujícími barvami. Je to pozitivní teplý odstín, který by neměl chybět v šatníku žádné ženy.

Kadmiově oranžová

Mezi oblíbené je také kadmiově oranžová. Její teplé odstíny lahodí oku při slunečných podzimních dnech, velmi elegantně působí v kombinaci zejména s bílou, ale také černou nebo béžovou.

Další odstíny

Velmi žensky a romanticky působí růžová nebo lila. Sice nejsou ty pravé odstíny letošního podzimu, ale skvěle doplní tmavší kousky, které jsou v kurzu. Po jakých botách sáhnout letos, si přečtěte zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008