S přibývajícím věkem řídne obočí. Zahustit jej lze použitím přírodních prostředků

 Krása 
26. září 2020 09:25 / Eva Vogelová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Řídnutí obočí může způsobit i stres a hormonální změny  Depositphotos
Dnes úzké obočí rozhodně neletí. Zelenou dostalo spíše širší obočí, které vypadá mnohem lépe. Tvar obočí dokáže zásadně měnit váš vzhled. Pokud vám obočí začalo řídnout, pochopitelně je potřeba s tím něco udělat. Předtím, než se rozhodnete pro tetování obočí, zkuste ho zahustit přírodními prostředky.

Obočí začíná řídnout hlavně s přibývajícím věkem. Někdy však mohou být na vině i jiné příčiny. Obočí může ubývat kvůli velkému stresu, hormonálním změnám či nezdravé stravě. Obnovte jeho růst pomocí přírodních prostředků. Některé z nich možná najdete i doma.

Aloe vera

Aloe vera má léčivé účinky, pročišťuje střeva, zmírňuje bolesti žaludku či uvolňuje ucpané dýchací cesty. Kromě toho vám pomůže i s řídnoucím obočím. Ze zelené rostlinky budete potřebovat její gel, urychlí totiž růst obočí. Namočte do něj vatový tampon a potřete si s ním své obočí.

Pokud to provedete po trhání obočí, bude to patrně pálit, protože aloe vera má blahodárné hojicí účinky. Vyléčí poškozenou pokožku a dodá vašemu obočí zdravý vzhled. Tento proces však musíte opakovat každý den alespoň dvakrát.

Cibulová šťáva

Sama cibule působí blahodárně na lidský organismus. Posiluje imunitní systém, má protizánětlivé účinky, zastavuje krvácení z nosu, a funguje jako prevence před osteoporózou. Pomoci vám může i cibulová šťáva, která má dobrý vliv na pokožku, vlasy a chloupky.

Urychluje jejich růst tím, že stimuluje vlasové folikuly. Cibulovou šťávu si naneste na obočí a alespoň pět minut ho masírujte. Nakonec šťávu z cibule smyjte. Opakujte zhruba dvakrát denně.

Ricinový olej

Ricinový olej je známý hlavně díky skvělým účinkům pro růst obočí a řas. Opatřete si kartáček, který se běžně používá na řasy, ale měl by být ještě nepoužitý. Namočte ho do ricinového oleje a důkladně si s ním pročesejte obočí.

Provádějte to alespoň jednou denně. Tím se vám obočí přirozeně trochu zahustí. Dávejte si však pozor, aby vám ricinový olej nepronikl do očí. Ricinovým olejem si můžete natírat i řasy, aby byly pevné a zdravé. V péči o pleť vám pomůže oslavovaná kyselina mandlová.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47