Jak odhalit nevěrného partnera

 Vztahy 
21. září 2020 13:56 / Hana Jordánová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Snad nejčastějším a nejviditelnějším aspektem je schovávání telefonu Depositphotos
Prvních příznaků si mnohdy ani nevšimnete. S postupujícím časem však partner začíná nevědomky vysílat signály, kterých si již nevšimnout nelze. S vývojem nových technologií mobilů nebo PC je navíc jednodušší nevěru objevit.

Podle výzkumů je prokázáno, že nevěrných je až 64 % mužů, 60 % z nich se domnívá, že se na jejich nevěru vůbec nepřijde. Příčinou jejich nevěry bývá obvykle nespokojenost se sexem doma. Spousta z nich si navíc myslí, že o nic nejde a berou to spíše z pohledu fyzických potřeb, zatímco ženy berou nevěru vážněji a hledají spíše emoční uspokojení, ochranu a bezpečí. Otázkou je, jestli jejich protějšek je schopný uspokojit je i v tomto směru.

Jaké tedy nevěrný muž vysílá signály? Tady jsou některé z nich. Možná si díky tomuto článku všimnete, že i váš muž některé z nich vysílá. Ale žádnou paniku. Ne všechny signály mohou nutně znamenat nevěru.

Telefon

Snad nejčastějším a nejviditelnějším aspektem je schovávání telefonu před svou manželkou. Zatímco dříve nechával mobil klidně ležet na stole a hovory přijímal i ve vaší přítomnosti, najednou se vše změní. Mobil se pro jeho manželku stane tabu, schovává jej velmi pečlivě a při každém pípnutí utíká do chodby na zahradu, aby byl sám.

Vyjadřování

Pokud váš partner začne používat neobvyklá slova nebo slovní spojení, zbystřete. V případě, že spolu začnou dva lidé trávit více času, nevědomky začnou používat stejný slovník.

Mlčení

Jste-li manželkou muže, který dříve všechno řešil a na všechno měl odpověď a najednou začne být spíše mlčenlivý, je celkem jasné, že myslí na něco jiného. Nemusí to být zrovna milenka, ale také přemýšlí a spřádá lži. Navíc může mít strach z prozrazení a řeč mu jednoduše dojde.

Všechno zná a všechno ví

Pravý opak mlčenlivosti. Váš muž se zcela běžnými zájmy a spíše mlčenlivý začne najednou chrlit moudra, citáty a zajímá se o věci, o kterých dříve ani nevěděl. Je jasné, že bezděčně přebírá myšlení a zájmy svého nového objevu.

Změna image

Dosud jste měla běžného manžela, který vzhled a módu příliš neřešil. Najednou začne pravidelně chodit ke kadeřníkovi, kupuje si moderní kousky a často stojí před zrcadlem. Chce se zkrátka líbit, bohužel ale ne vám. Jasný důkaz nevěry.

Žárlivost

Někteří nevěrníci začnou najednou paradoxně žárlit na svou ženu, ačkoliv to dříve nedělali. Stojí za tím zase strach z odhalení a neodůvodněnou žárlivostí se snaží vlastně zakrýt svoji nevěru upoutáním na něco jiného.

Obhajoba nevěry druhých

Ačkoliv ještě nedávno jste měli spokojené manželství se stejným odsuzujícím pohledem na nevěru, váš partner z ničeho nic začne nevěru druhých tolerovat, obhajovat, anebo dokonce schvalovat.

Pravidelnost

Jakmile začne váš manžel konat věci ve stejný čas, je třeba zpozornět. Nevěrníci totiž žijí v omylu, že pokud budou vše pravidelně opakovat, jejich nevěra zůstane utajena. Opak je pravdou. Právě ta zarážející pravidelnost, která dříve nebyla tak důsledně dodržována, ať už jde o venčení psa, pravidelné telefonáty nebo návrat z fitka, nevěrníka odhalí.

Nakupování

Když vám manžel začne nakupovat erotické nebo prostě hezčí prádlo, i když mu dříve bylo úplně jedno, v čem spíte, je pravděpodobné, že vám koupí právě takovou věc, která se mu líbí na jeho milence.

Úzkost a deprese

Nevěra dá každému jedinci zabrat, co se psychiky týče. Věčné vymýšlení lží je velmi náročné. Musíte si dávat skutečně pozor, abyste mluvili pořád stejně a neměnili záminky, proč jsem zůstal déle v práci. Je to natolik emočně napnuté, že nevěrník začne mít problémy se spánkem, je neustále ve střehu a ve stresu. Prevencí je zůstat věrný.

Některé ženy po odhalení záletníka volí absolutní a okamžitý rozchod, možná je někdy vhodnější vzájemný dialog, kde si můžete vše vyjasnit a určit priority. Nevěra samotná může vztah úplně rozbít. Jak si udržet vztah jsme psali také zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47