V jakých plavkách budete letos za hvězdu? Vrací se styl našich babiček

 Móda 
23. května 2019 11:31 / Eva Vogelová
  4
📷
11 fotografií v galerii
Plavky s vysokým pasem jsou in Instagram
Počasí zatím není moc příznivé, ale obchody už se začínají plnit velkým množstvím nejrůznějších plavek. Plavková sezona totiž vypukne již za několik týdnů. Chcete být u vody letos in? Přečtěte si, jaké plavky letos frčí.

Plavky neslouží jen k zakrytí intimních částí těla, staly se módní ozdobou hlavně pro ženy. V dnešní době nabízejí obchody tak velký výběr plavek, že často ani nevíte, jaké si z nich vybrat. Problém vyřešíte tak, že se budete řídit podle nejnovějších trendů. Díky tomu u vody zazáříte.  

Retro styl

Retro styl se nejspíš bude vracet do módy neustále. Nyní je trendy nosit u vody plavky s retro prvky. Kalhotky s vysokým pasem vám ve skříni nesmí chybět. Zakryjí vám vystouplé bříško, budou lichotit vaší postavě a rozhodně nezapadnete mezi ostatní ženy. Podprsenku můžete mít i bez ramínek.

Dále se do módy vracejí vykrojené plavky u intimních partií, jsou sice trochu odvážné, ale slušivé. Můžete si pořídit buď jednodílné, nebo dvoudílné vykrojené plavky. Momentálně frčí oboje, jaké si vyberete, záleží už jen na vás.

Jednodílné plavky s páskem a sponou

V letošním roce letí jednodílné plavky s ozdobou. Často jde o přišitý pásek v pase ozdobený sponou v různých tvarech. Nejčastější se na pásku objevuje spona v kruhovém tvaru.

Zdobné spony můžete najít i na ramínkách. Některé spony spojují vrchní a spodní díl plavek do jednoho. Pokud chcete být letos in, pořiďte si plavky s ozdobami.

Zvířecí vzory

Do módy se vrací zvířecí vzory, nesmí chybět ani na plavkách. Používají se na jednodílné i dvoudílné. Zvířecí vzory působí na ženách vyzývavě. Nejvíce se na plavkách objevují zebří, leopardí, tygří nebo hadí potisky. Můžete si vybrat podle toho, jaké zvíře máte nejraději.

Květinové vzory

Květinové vzory v módě letí už několik sezon. Není divu, protože ženám kytky sluší. Letos jsou in veškeré květy, drobné, veliké, výrazné, barevné, světlé i tmavé. Výběr z květovaných plavek je opravdu veliký.

Volánky

Volánky na plavkách jsou letos znovu in. Nejenže vypadají na plavkách hezky, ale mají i další benefit. Odvádí pozornost od problémových partií. Jaké oblečení vám zamaskuje větší bříško? Psali jsme zde.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve