Bílé tenisky nesmějí v botníku chybět. K čemu je můžete nosit?

 Móda 
24. června 2019 11:21 / Eva Vogelová
  0
📷
13 fotografií v galerii
Bílé tenisky se hodí k letním šatům  Instagram
Pokud ještě nemáte bílé tenisky ve své výbavě, rychle si je pořiďte. Vypadají na ženských nohou moc hezky, bílá září už z dálky a sladíte je se všemi barvami. V obchodech si můžete vybrat z různých tvarů a značek. Přečtěte si, k jakým outfitům se bílé tenisky hodí.

Bílé boty mají jednu nevýhodu: rychle se zašpiní. Budete se o ně muset starat lépe než o všechny boty, které jste si doposud pořídily. Zvýšená péče však stojí za to, protože v nich budete vypadat velmi dobře.

Sukně

K sukni si nemusíte obouvat pouze lodičky nebo sandálky, bílé botasky se k nim hodí také. Nejvíce vám to bude slušet s dlouhou a volnou sukní.

S kratší sukní nad kolena můžete udělat parádu také, ale neměla by být elegantní. Ta se hodí spíše do společnosti a k teniskám už nepasuje. Můžete si pořídit bílé boty s barevným pruhem či výšivkou a spárovat je se stejně barevnou sukní.

Šaty

Šatům rozhodně neublížíte, když si k nim nazujete bílé tenisky. Časté nošení bot na podpatku by vám po nějaké době zničilo nohy, a navíc jde o velmi nepohodlnou obuv. Vypadají sice na nohách krásně, ale ruku na srdce, ta bolest nohou za to nestojí.

K šatům si můžete obout tenisky a bude vám to slušet i bez bot na podpatku. Bílé boty se hodí téměř ke všem typům šatů kromě společenských. Letní šaty jsou k bílým teniskám ideální. Vaše nohy budou v pohodlí a po nějakém čase vám za váš výběr bot poděkují.

Kalhoty a džíny

Když nevíte, co na sebe, vezměte si bílé tenisky a džíny. Outfit vám bude slušet, ať už si zvolíte jakékoli tričko. Jde patrně o nejběžnější kombinaci, protože s ní nemůžete nic zkazit. Bílé tenisky se však hodí nejen k džínům, ale i k barevným kalhotám.

Když zvolíte černé kalhoty a tričko, bílé boty na vás budou zářit. S kombinací látkových kalhot a bílých tenisek rozhodně také nic nezkazíte. O tom, jak si vybrat džíny, aby vám padly, jsme psali zde.

Sako

Možná si myslíte, že už jde o opravdu odvážnou kombinaci, která nejde k sobě. Nemáte pravdu, bílé tenisky se k saku hodí, stačí, abyste svůj outfit dobře zkombinovaly.

Džíny, tričko a sako je ideální kombinací do ulic nebo na pracovní poradu. Bílé tenisky se k tomuto outfitu skvěle hodí. Nejde zcela o společenský oděv, ale ani o všední.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod