Vyberte si plavky podle typu své postavy. Každé sluší trochu jiný střih

 Móda 
30. července 2020 14:57 / Eva Vogelová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Užijte si léto s novými plavkami  Depositphotos
Vybrat si plavky není jednoduché. Každé ženě sluší trochu jiný střih. Pokud nechcete v obchodech strávit několik hodin kvůli nakupování plavek, zjistěte, jaký je váš typ postavy. Podle toho poznáte, jaké vám padnou.

Chystáte se někam k vodě? V takovém případě budete potřebovat hezké plavky, ve kterých vám to bude slušet. Pokud nemáte dokonalou postavu, můžete své nedostatky skrýt správným výběrem plavek.

Jablko

Ženy s postavou jablka mají výraznější střed těla. Širší bříško splývá s pasem a hrudníkem. Pokud vlastníte tento typ postavy, důležité pro vás je, abyste zakryly větší bříško a nechaly vyniknout pas. Pomohou vám v tom jednodílné plavky s výstřihem do V. Opticky vám zeštíhlí postavu. Pokud nechcete nosit jednodílné plavky, vyzkoušejte tankini. Jde o dvoudílné plavky, ale vrchní díl sahá až ke spodnímu. Tím zakryjete své bříško. Dále si můžete vybrat plavky, které mají vyšší spodní díl.

Hruška

Pokud jsou vaše ramena užší než oblast boků, patrně máte postavu typu hruška. Slušet vám budou plavky, které opticky vyrovnají nesrovnalost vašich proporcí. V takovém případě můžete zvolit horní díl plavek, který vám trochu zvětší ňadra. Díky tomu budou vypadat větší i vaše ramena. Rozšířit je ještě můžete zavazováním za krkem. Spodní díl plavek zvolte v tmavých barvách, aby vám trochu zeštíhlil boky. U horního dílu se nebojte barevných tvarů.

Obrácený trojúhelník

Obrácený trojúhelník je opak hrušky. Máte široká ramena a užší boky. Pokud pravidelně sportujete a máte svalnatý trup, vaše ramena jsou velmi výrazná. Pořiďte si výrazný spodní díl plavek. Měl by být barevný a něčím ozdobený. Tím se pozornost přenese právě na vaše úzké boky. Vrchní díl zvolte jednobarevný a střihem jednoduchý.

Přesýpací hodiny

Pokud máte postavu typu přesýpací hodin, můžete se radovat. Máte ideální postavu, kterou vám může spousta žen závidět. Vyznačuje se tím, že máte stejně široká ramena i boky. A navíc se můžete pochlubit i úzkým pasem. Nechte v plavkách vyniknout vaše dokonalé tvary. Můžete si dovolit pořídit plavky bez ramínek. Spodní díl vám bude slušet téměř jakýkoliv. Můžete si dovolit i vykrojené plavky. Dále čtěte: Maxi šaty by měla vlastnit každá žena. Hodí se pro všechny typy postav.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve