Chystáte se k moři? Přinášíme trendy mezi plážovými šaty, které unosíte i ve městě

 Móda 
16. srpna 2019 09:19 / Eva Vogelová
  0
📷
13 fotografií v galerii
Bez plážových šatů se u moře neobejdete, unosíte je ale i ve městě Archiv
Máte v plánu se ještě letos vydat k moři? V tom případě budete potřebovat plážové šaty, které si oblečete na plavky a půjdete s nimi na pláž. Některé z nich se hodí i na noční procházku ve městě. V jakých šatech vám to bude slušet?

Některé plážové šaty vám mohou zakrýt nežádoucí partie a odkrýt ty, které chcete, aby byly vidět. Všechny by měly být vzdušné a volné, abyste se v nich cítily pohodlně. Nemusíte si je pořizovat jen kvůli tomu, že pojedete k moři. Využít je můžete i k bazénu či jezeru.

Dlouhé šaty

S dlouhými šaty na pláž nemáte co zkazit, jsou vhodné pro všechny typy postav. Pokud máte pár kilo navíc, dlouhé šaty vám je pomůžou skrýt. Nepořizujte si upnuté šaty, abyste se v nich necítily nekomfortně. Ve vzdušných šatech vám nebude u moře vedro, i když vám budou zakrývat nohy. Vítr, který bude vát směrem od vln, vás ochladí.

Dlouhé šaty si můžete pořídit s rozparkem, díky kterému vám půjdou částečně vidět nohy. Velmi populární jsou háčkované šaty. Můžete si vybrat z různých střihů, barev a vzorů. Bílé šaty vypadají velmi dobře na opáleném těle. Pokud máte snědší pokožku, je to pro vás jasná volba.

Mini šaty

Plážové mini šaty jsou vhodné převážně pro ty z vás, které se nebojí ukázat své nohy. Nemějte strach z šatů, které vám zakrývají pouze pozadí. Jde přeci jen o oblečení, které si nasadíte na plavky, a na pláži je zase shodíte. V krátkých šatech budete vypadat sexy.

Žádnou chybu neuděláte, když si pořídíte plážové šaty s tygřím či květinovým vzorem. Oba dva se rozhodně hodí do teplých krajin. Pokud máte pár kilo navíc, zvolte proužky, které vás opticky zeštíhlí. Hubené ženy si mohou dovolit šaty s volánky, které je trošku rozšíří.

Průhledné šaty  

Pokud jste vždy toužily po průhledných šatech, ale zdály se vám nepatřičné, nyní si můžete splnit svůj sen. Průhledné šaty, které vám z části odhalí tělo v plavkách, se k moři rozhodně hodí. Neměly byste si je však brát na procházku do města.

Průhledné šaty si můžete pořídit v několika barvách. S háčkovanými šaty, které jsou ušité s většími mezerami, také neuděláte chybu. K nim se vám bude hodit plážová taška. Jakou si vybrat?

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008