Baret vám bude slušet. Musíte jen vědět, jak ho nosit

 Móda 
24. září 2019 08:15 / Eva Vogelová
  0
📷
11 fotografií v galerii
S baretem budete vypadat elegantně  Pinterest
Postrádáte ve svém šatníku baret? Pokud ano, měly byste to napravit. Nemusíte se bát, že vám nebude slušet, když ho zkombinujete s vhodným outfitem. Elegantní pokrývka hlavy vám dodá šmrnc. Inspirujte se, jak ho nosit.

Když se řekne baret, pravděpodobně si vybavíte elegantní francouzskou dívku. Baret má poměrně dlouhou historii, ale až Francouzi z něj udělali módní oděv. Dnes už ho však nosí lidé z různých koutů světa. Pokud chcete být trendy, neměly byste být výjimkou.  

Nemějte strach z koženého baretu

Kožené věci na podzim letí, výjimkou není ani baret. Pokud nechcete vypadat jako mladá školačka, pořiďte si kožený baret, se kterým se vám to nestane. Budete vám slušet, když ho zkombinujete s vhodným outfitem. Neuděláte chybu, když si ho vezmete ke kožené bundě nebo podzimnímu kabátku. Hodí se ke krátkým i dlouhým vlasům, nemusíte řešit, jaký máte zrovna účes.

Baret se hodí k streetwearovému oblečení

Streetwear je specifický styl oblékání. Jde tzv. o pouliční oblečení, které má kořeny u skejťáků a basketbalistů. Vyznačuje se ležérností. V tomto stylu najdete volné džíny, pohodlné tričko a tenisky. Možná se budete divit, ale baret jde kombinovat i s oblečením, které na první pohled nepůsobí elegantně. Pokud rády nosíte volné oblečení, neznamená to, že nemusíte být trendy.  

Zkombinujte baret se svetrem

Nosíte rády volné svetry? V tom případě si k nim musíte pořídit baret, který k němu padne jako ulitý. Možná spěcháte na nějakou schůzku a potřebujete vypadat alespoň částečně elegantně. Toho docílíte tak, že si vezmete černé kalhoty nebo džíny, vkusný svetr a baret. Uvidíte, že vám to bude slušet. Baret si díky tomu zamilujete a možná si jich pořídíte hned několik.

Tradičními podzimními barvami nic nezkazíte

Baret si můžete pořídit v různých barvách. Záleží na tom, v jakých máte svůj stávající šatník, abyste s ním mohly baret zkombinovat. Nosí se tradiční podzimní barvy. Chybu tedy neuděláte s hořčicovou, šedou, hnědou nebo i červenou. Odvážnější z vás si mohou pořídit modrý či růžový baret. Takové barvy však nemusí sedět všem ženám. K baretu si můžete obléct mrkváče. Nemusí se vám na první pohled líbit, ale dejte jim šanci.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47