Tlusté svetry a kabáty už ukliďte do skříně. Na jaře se budou nosit kožené motorkářské bundy, minisukně i maxisukně

 Móda 
09. dubna 2022 15:19 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kožené bundičky jsou pro jaro ideálním módním kouskem Depositphotos
Na jarní sezónu se těšíme všichni. Pryč s těmi tlustými svetry a tlustými kabáty, čeká nás uvolněnější období. A co víc, letošní jaro bude co se módy týče skutečně velmi uvolněné.

Jinými slovy, letos na jaře se bude nosit doslova všechno. Od minisukní po maxisukně, od bot na platformě až po nadýchané rukávy. Letošní jaro bude zkrátka kreativní. Takže jaké jsou jeho hlavní trendy podle Byrdie?

Kožené motorkářské bundy

Tenhle jarní trend je jen výsledkem návratu kůže jako takové. Už od loňského roku se postupně vrací jak v podobě bund a sáček, tak dokonce i kožených kalhot. Nicméně kožené bundičky v motorkářském stylu budou absolutním topem letošního jara.

Velké blejzry

Blazery nejsou rozhodně ničím novým, saka prostě obvykle máme ve svém šatníku pořád. Letos ale půjde o jistý upgrade. Nejnovějším trendem jsou totiž větší, něco jako ‚‚oversized" saka a delší saka. Narazit můžete i na nějaký neobvyklý střih. Blejzry se ale hodí prakticky ke všemu, ať už si vezmete džíny, kalhoty nebo šaty.

Minisukně a maxisukně

Pozor, mohou být i džínové, protože džínovina je v současné době velmi trendy. Midi šaty si nicméně schovejte až na léto. Návrat hlásí jak minisukně, tak rovnou i maxisukně. Snad z toho důvodu, aby si vybral doslova každý. V této jarní sezóně je to všechno o extrémních délkách se sukněmi navrženými s nízko posazeným pasem a šaty sahajícími těsně ke kotníkům. Nebo naopak extrémních krátkých délkách, takže si můžete vyrazit třeba v džínové minisukni nebo klasických mini šatičkách.

Boty na platformě

Platformy nejsou jen pro večerní příležitosti, protože letos na jaře je uvidíte i u oblíbených sandálů, lodiček ale i tenisek. V létě se tento trend objeví v podobě žabek s tlustou podrážkou. Zkrátka boty všeho druhu na platformě, to je hit letošního jara.

Barvy, barvy a zase barvy

Letošní jaro bude opravdu barevné. I když černá a bílá jsou prostě módní klasikou, výrazné barvy budou poznávacím znamením jara. Ať už experimentujete s eklektickými tvary nebo výraznými potisky, letošní barevná módní show je ve znamení "čím víc, tím líp."

Zdroj: Byrdie, Glamour Magazine

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?