Tato klasická podzimní barva vypadá dobře na každém. Poradíme, jak ji nosit

 Móda 
17. října 2020 15:00 / Mirka Malá
  0
📷
6 fotografií v galerii
Vínové barvě se rozhodně nevyhýbejte Depositphotos
S chladnějším počasím přichází čas na řadu bohatších, hlubších barev, které můžete začlenit do svého šatníku. A jaké jsou nejpopulárnější odstíny sezony? In je hnědá, pomerančová a olivově zelená barva, ale i vínové oblečení si určitě zaslouží svoje místo ve vašich outfitech.

Vínová, respektive barva burgundy jde dohromady s téměř jakoukoli další barvou od neutrálních tónů po odstíny jasně modré. Ať už chcete přidat nějaké vínové doplňky nebo si vyrazit v monochromatickém outfitu, je to dokonalý způsob, jak přidat do svého podzimního šatníku poutavý prvek.

Abychom vám pomohli, zde je devět oblíbených způsobů, jak nosit vínovou barvu v letošní sezoně podzim/zima.

Doplňky

Doplňky jsou skvělý způsob, jak zůstat trendy, aniž byste předělaly celý svůj šatník. Ať už je to kabelka, pár bot, nebo dokonce čelenky a sponky do vlasů, tato mikrodávka barvy je opravdu úderná.

Bundy

Jakmile jde teplota dolů, pravděpodobně sáhnete po bundě. V této sezoně přeskočte základní černou a místo toho se bavte vínovou. Je to také jeden z nejjednodušších způsobů, jak vyzkoušet barvu, kterou jste chtěly, ale možná jste se trochu bály nosit.

Burgundy kožené kalhoty

Není žádným tajemstvím, že kožené kalhoty jsou zase in, ale výměna základní černé za tuto tmavě červenou barvu dodá vašemu vzhledu okamžitý náboj. Pokud si takové kalhoty pořídíte, rozhodně zbytek svého outfitu držte takzvaně při zemi. Postačí vám bílé tričko a sáčko.

Vínové topy

Podzim je sice sezonou svetrů, ale to neznamená, že byste nemohly mít nějaký ten top v burgundy barvě. Dokonale se hodí pod kabáty, kožené bundy a blejzry.

Šaty

Proč nevynechat černé šaty, které máte už roky ve svém šatníku, a nevyzkoušet jiné, přesněji ty vínové? Nakonec zjistíte, že jsou stejně všestranné jako vaše staré šaty v neutrálních barvách.

Mixujte vínovou s jasnými barvami

Pokud máte rády poutavé barvy, mixujte vínovou s jasnými odstíny, jako je elektrická modrá. Tyto dva odvážné odstíny spolu překvapivě dobře fungují. Pokud modrá není zrovna vaší oblíbenou barvou, vínová také dobře ladí s olivově zelenou a jasně červenou, ale s trochou experimentování možná zjistíte, že možnosti jsou skutečně nekonečné.

Hrajte si se vzory

Další zábavný způsob, jak nosit vínovou, jsou vzory. Díky nim je móda zábavnější a ať už jde o květinové vzory, pruhy, kostky nebo zvířecí potisky, tyto kousky dodají vašemu vzhledu zajímavý náboj. Vyzkoušejte třeba potištěné šaty pod kabát, ale můžete vyzkoušet i míchání vzorů, jako je párování vínové kostkované sukně s černobílým polka-dot topem.

Vyzkoušejte burgundy overaly

Vyberte si vínový overal. Zbytek je jednoduchá věc. Overal oblečte na černý rolák nebo lehký svetr. Vklouzněte do kožených černých botiček a můžete vyrazit.

Jen vínová

Pokud máte rády tuto barvu, neomezujte ji jen na jeden kus ve vašem outfitu. Stejně jako celočerné komplety je i celovínový outfit bez problému nositelný. Jednotlivé kousky do sebe nemusejí přesně zapadat, stačí se ujistit, že jsou dostatečně podobné, aby váš outfit vypadal, jak má. Dále čtěte: Je čas vybírat kabáty. Prozradíme, které letos budou trendy.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?