Je čas vybírat kabáty. Prozradíme, které letos budou trendy

 Móda 
09. října 2020 10:22 / Mirka Malá
  1
📷
5 fotografií v galerii
Mezi letošními trendy jsou stálice i horké hity Depositphotos
Ještě jsme ani nestihly zazimovat letní věci a už se na nás řítí ze všech stran podzimní a zimní móda. Letos frčí kardigany i kožená saka a nyní je ten správný čas vybrat si nový trendy kabát.

Stylisté okamžitě vybrali kusy, které pro letošní sezonu navrhli návrháři a které se zcela jistě stanou hitem i mimo přehlídková mola. Jde tedy o kabáty, které budou udávat trendy letošní zimy. Takže pokud plánujete nákup nového kabátu, tady jsou horké tipy.

Nabírané rukávy

Trend nabíraných rukávů stále sílí. Vídáme ho už nějakou dobu u košil, halenek a šatů, tentokrát se ale nabírané rukávy objeví i u kabátů. Pokud vám tedy nevadí, že v takovém kabátě budete mít opravdu velká ramena, budete v zimě v takovém kabátě skutečně podle poslední módy.

Šedá klasika

Šedý kabát nikdy nevyjde z módy. Je to klasika, kterou můžete nosit hned několik sezon, proto se vyplatí investovat do kvalitního kabátu. Pořiďte si kabát z vlněného materiálu nebo třeba s kašmírem. Takový kabát bude super příjemný a vydrží vám řadu let.

Kabát s manžetami

Zdá se, že manžety jsou hitem letošní sezony. Kabáty, jejichž rukávy zdobí manžety, jsou rozhodně trendy a najdete je v mnoha barevných variantách i délkách.

Kožené kabáty

Kožené kabáty jako z filmu Matrix jsou horkým hitem. Ideálně by mělo jít o černý kožený kabát s opaskem, které na horký seznam pro podzim/zimu 2020 umístilo hned několik předních světových návrhářů. Nosit ho doporučují s širokými kalhotami.

Prošívané kabáty

Prošívané kabáty tu jsou už několik sezon, ale nepleťte si hity letošní sezony se sportovními prošívanými kabáty. Ty noste skutečně na zimní procházku. Do práce ale musíte vyrazit v prošívaném kabátě uhlazenějšího stylu. Mnohé z trendy prošívaných kabátů budou mít také pásek, který uřčitě využijte.

Kostkované kabáty

Kostka se rovněž stále drží v kurzu. Ostatně kostkované šaty letos na podzim frčí a nejinak tomu bude i u kabátů. Držte se ale neutrálních odstínů, protože pak svůj kostkovaný kabát budete moct nosit několik sezon. Dále čtěte: Šaty s límečkem jsou novým trendem, který by letos na podzim ve vašem šatníku neměl chybět.

Témata: podzim, zima, kabáty, trend, móda
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod