Nové trendy podzimních bot podle módních návrhářů

 Móda 
10. září 2020 11:28 / Mirka Malá
  0
📷
6 fotografií v galerii
Trendy letošního podzimu jsou tři Depositphotos
Je pravdou, že se módní průmysl kvůli pandemii tak trochu zastavil, přesto jsou tu nové trendy podzimních bot, bez kterých to zkrátka letos na podzim nepůjde.

Je čas odhodit letní sandály, pantofle a sportovní boty a zaměřit se na podzimní módu. Jsou tu totiž tři základní trendy, bez kterých se letošní podzim neobejde.

Bílé boty hlásí comeback

Bílé boty sice ze světa módy nikdy zcela nezmizely, ale letošní podzim to bude úplně o něčem jiném. Je jedno, zda budete mít vysoké kozačky, nízký nebo vysoký podpatek, cowboyské kozačky nebo kotníkové boty, důležité je, že budou bílé.

Například takové bílé kotníkové boty jsou prakticky univerzální obuví, kterou můžete vzít jak k sukni, tak ke kostýmu nebo dokonce k džínám.

Vysoké bílé kozačky se zase hodí ke kratším šatům a hitem budou dokonce i bilé polokozačky vycházející z designu pracovních bot.

Tlusté podrážky

Ano, je to tak. Letošní podzim je také o tlustých podrážkách, které mají svoje kořeny právě v pracovní obuvi. Tzv. stomper a chelsea boty jsou v letošní podzimní sezoně opět hitem. A některé módní domy dokonce tvrdí, že čím větší, tím lepší.

V tomto případě také příliš nezáleží na tom, zda si pořídite stompery s nízkým nebo vyšším podpatkem, hlavně že půjde o masivní podrážku.

Tvůrci se opravdu předhání ve všemožných designech, takže boty s tlustou podrážkou pořídíte jak ve verzích, které se hodí spíš k džínám, tak v elegantních designech pro formálnější příležitosti.

Zvířecí vzory a materiály

Je to tak, třetím hitem letošního podzimu jsou vysoké kozačky pod kolena se zvířecími vzory. Kozačky ke kolenům musejí být z toho důvodu, aby dodaly vašim retro minišatům a outfitům elegantní retro nádech.

Ani v tomto případě nezáleží příliš na tom, jak vysoký podpatek zvolíte a do jak odvážného zvířecího printu půjdete. Záleží jen na vašem výběru a na správné kombinaci s outfitem. Dále čtěte: Šátek je velmi trendy doplněk, který nevychází z módy. Jak jej nosit, abyste zazářila.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47