Všechny boty se vám do kufru nevejdou. Na dovolenou si zabalte tři důležité páry

 Móda 
29. července 2020 09:32 / Mirka Malá
  0
📷
6 fotografií v galerii
Které boty nesmíte nechat doma? JumpStory
Většina Čechů letos tráví dovolenou doma, o to méně se každému chce na vysněné volno balit velké kufry. Pokud si chcete vystačit s běžnou dovolenkovou výbavou, zabalte si nepostradatelné tři páry bot.

Všechy tři páry bot jsou totiž pro vaši dovolenou naprosto nepostradatelné, na druhou stranu s nimi vystačíte při všech možných příležitostech. Které boty tedy nesmíte nechat doma?

Sportovní obuv

Za předpokladu, že se zrovna nechystáte na nějaký výstup do složitého horského terénu, si vystačíte s klasickými sportovními botami. Měly by být ale kožené nebo z eko kůže, protože pak vás na výletě nepřekvapí ani déšť.

S koženou sportovní obuví zvládnete výlety všeho druhu, můžete je mít k šortkám, capri kalhotám i k dlouhým kalhotám a v neposlední řadě klidně i k sukni. To znamená, že kromě výletů sportovní boty užijete i večer, když si s rodinou vyrazíte na nějakou dobrou večeři.

Sandály

I sandály by měly být především kožené. To znamená, že byste si na dovolenou měly zabalit takové sandály, které budou především stylové, ale zároveň vám v kufru nezaberou moc místa. Není tedy ani řeči o nevzhledných trekingových sandálech.

Stylové kožené sandály se vám na dovolené budou hodit samozřejmě především během romantických večerů, například k dlouhé sukni, ale samozřejmě i k šortkám. Pokud ale pojedete s rodinou na výlet například na nějaký zámek a víte, že vás nečeká žádný velký výšlap, můžete si svoje stylové sandály užít i během dne.

Gumové pantofle

Tato obuv se postupem let stala doslova multifunkční, a proto si je dnes balíme na dovolenou jako první. Bez gumáků si zkrátka prázdniny neumíme už vůbec představit. Hodí se totiž téměř pro každou příležitost, samozřejmě až na nějaký výlet do složitějšího terénu.

Gumové pantofle ale vynesete k bazénu, k vodě, do restaurace na oběd i na malé procházky. Navíc mají tu obrovskou výhodu, že po namočení prakticky obratem uschnou. Bez nich zkrátka na dovolenou vůbec neodjíždějte.

V dnešní době je gumových pantoflí obrovský výběr od těch velmi levných až po designové kousky. Tím letošním trendem je především velké logo na širokém pásku vpředu.

Chystáte-li se tedy na svou dovolenou, nemusíte rozhodně balit kufr plný bot. Stačí tyto tři páry, se kterými svoje volno bez problémů zvládnete. Dále čtěte: Výběr náušnic má svá pravidla. Poradíme, jaké vybrat podle tvaru obličeje.

Témata: obuv, léto, dovolená, kufr
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod