Jak se hezky obléct, když máte větší zadek a širší boky

 Móda 
01. července 2020 08:27 / Eva Vogelová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Téměř nikdo nemá dokonalou postavu  Depositphotos
Téměř nikdo nemá dokonalou postavu. Nemusíte si z toho dělat hlavu, některé nedostatky totiž můžete zakrýt správným výběrem oblečení. Trápí vás větší zadeček a boky? Zjistěte, jak se vhodně obléct, abyste problematické partie trochu zamaskovaly.

Pokud vám vaše tělesné partie nevyhovují, využijte kouzla módy. Díky ní to sluší i korpulentnějším ženám, které se nemusejí stydět za několik kil navíc. Musíte si však oblečení vybrat správně, protože když vám nebude sedět, problematické partie se vám mohou ještě rozšířit.

Kalhoty

Vybrat si kalhoty, když máte široké boky, může být občas problém. Rozhodně si nepořizujte bokové kalhoty, které boky zbytečně zvýrazní. Slušet vám budou džíny s vyšším pasem. Vyvarujte se však vyloženě upnutým kalhotám.

Patrně vám nebudou slušet a navíc se v nich nebudete moct ani pohnout. Ideální volbou by pro vás mohly být široké plátěné kalhoty se zapínáním v pase. Díky tomu vám vynikne štíhlejší bříško a široké boky budou zakryté. Budete se v nich cítit dobře, protože jsou volné a vypadají elegantně.

Šaty

Šaty ze svého šatníku vynechávat nemusíte ani v případě, že máte širší boky. Stačí si vybrat ty správné a bude vám to v nich slušet. Vybírejte si šaty, které budou v pase asymetrické. Odvedete tím pozornost od svých boků ke štíhlejšímu pasu.

Pokud chcete nosit kratší šaty, měly by mít delší rukávy. Budou vám slušet šaty s páskem okolo pasu. Dokáží totiž trochu zamaskovat vaše boky, protože zvýrazní pas. Nebojte se výraznějších výstřihů, které odvedou pozornost od širších boků.

Trička, halenky, saka

Nepořizujte si převážně krátký vrchní díl oblečení. Budou vám slušet spíše dlouhá trička, saka a halenky. Částečně vám zakryjí větší boky i zadek. Pokud byste si koupily tričko do pasu, vaše boky budou naopak velmi viditelné. Slušet vám mohou delší a volnější trička s rozparkem.

Sukně

Ideální volbou pro ženy s širokými boky jsou pouzdrové sukně. S nimi nemůžete nic zkazit. Uškodit by vám naopak mohlo, kdybyste si pořídily krátkou sukni. Mini sukně upřímně mohou nosit pouze ženy se štíhlýma nohama, boky a zadečkem. Když máte výrazné boky, volte raději sukně s delším střihem. Dále čtěte: Znáte všechny druhy kalhotek? Vyberte si pro sebe ty správné.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve