Využijte letos dovolenou jinak. Investujte do sebe a pořiďte si tělo snů

 Krása 
28. června 2020 15:35 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pořiďte si postavu po které toužíte Shutterstock
Možná letos nebude možné po světě volně cestovat? Možná se vám do toho ani vlivem okolností nebude chtít? Proto můžete volný čas i peníze bez výčitek investovat do sebe!

Někdo kompletně vybaví svůj šatník novými kousky, někdo obmění svůj vozový park a někdo se rozhodne vylepšit svůj vzhled a splnit si svá tajná přání. Zapomeňte na tvrzení, že vše je třeba stihnout během zimních měsíců. Většinu zákroků z oblasti estetické chirurgie a dermatologie lze provádět bez problému po celý rok, tedy i v létě.

Tělo snů

I přes všechny snahy se vám kila nedaří vycvičit? Vyřešte je snadno a rychle pomocí nejmodernější liposukce, té laserové. „Laserová liposukce SlimLipo ubere nejen na objemu, ale díky působení laseru se zároveň kůže dokonale stáhne, bude pevnější a vypnutější, což zabraňuje vzniku nerovností a kožních převisů. To je velká výhoda oproti běžným liposukcím. Navíc je šetrná a jen s minimální rekonvalescencí,“ vysvětluje specialista na liposukční techniky MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky Yes Visage. Už druhý či třetí den po zákroku můžete normálně fungovat. Celý zákrok probíhá bez nutnosti narkózy a hospitalizace. Řešit umí například bříško, boky, stehna, ale i třeba i podbradek.

Svůdný dekolt

Ztratila vaše prsa tvar a plnost? Nebo k vám prostě příroda nebyla dostatečně štědrá? Obraťte se na profesionály. Dnes se nabízí moderní odlehčené či přirozené implantáty, které se zcela přizpůsobují poloze těla a působí stejně jako prsa vlastní, případně zvětšení vlastním tukem. Vhodnost konkrétní metody a jak by prsa na vás vypadaly lze zjistit na nezávazné konzultaci na klinice.

Řešení obezity

Snažíte se trvale zhubnout? Ovšem vždy to má stejný průběh. Milujte jídlo a proto se s velkým sebezapřením na čas omezíte a něco shodíte. Jenomže během několika dnů jsou kila zpět. A tak to jde stále dokola. Spojte síly s odborníky Kliniky Yes Visage a vyzkoušejte čtyřměsíční hubnoucí program Elipse. Jde o měkký balónek, který vznikne pouhým spolknutím kapsle ve vašem žaludku. Díky němu budete mít pocit nasycení a získáte tak možnost upravit své stravovací návyky. Balónek se pak samovolně rozpustí a vám zůstane úbytek 10-15 % z celkové tělesné váhy bez jojo efektu. Navíc si osvojíte nový životní styl, který vám může pomoci k dalšímu postupném úbytku váhy.

Viditelně mladší

Toužíte opět získat mladistvý vzhled, ale obáváte se náročného zákroku a dlouhé rekonvalescence? Hoďte všechny obavy za hlavu. Díky unikátní moderní metodě faceliftingu YES FastLift, máte po starostech. „Jde o šetrnější zákrok, který nabízí srovnatelný výsledek s radikálnější metodou faceliftingu. Zároveň umožňuje dřívější návrat do běžného života díky kratší rekonvalescenci,“ prozrazuje primář plastické chirurgie MUDr. Martin Molitor.

Tato metoda šetrného a přirozeného vertikálního vyzdvižení kůže a podkoží a odstranění přebytečné kůže povadajícího obličeje zaručuje maximálně přirozený a dlouhotrvající výsledek. Navíc zákrok lze provést ambulantně jen v lokální anestezii a bez nutnosti obvazů.

Samozřejmě dle stavu a potřeb vaší pokožky je možné podstoupit i další omlazující techniky jako je aplikace botulotoxinu, vyplní, plazmalifting, lipofilling, niťový lifting či plastiku víček.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve