Seznamte se s horkým hitem konce léta. Tyto šaty musíte mít

 Móda 
19. srpna 2020 07:18 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tyto jednoduché šaty jsou nyní velkým trendem Depositphotos
Tento nejnovější trend má obrovskou podporu módních editorů a stylistů po celém světe, i když se béžové midi šaty staly hitem až v druhé polovině léta.

Tento aktuální hit ale bude zcela určitě možné nosit ještě v září, kdy šaty postačí doplnit sáčkem nebo nějakou stylovou bundičkou. Takže proč si zrovna máme spěchat rychle koupit béžové midi šaty?

Je to všechno o barvě

Ano, je to tato tónová barva, kterou lze spárovat s každou botou, taškou a dalšími doplňky. A je to taky univerzálně lichotivý střih midi a ideálně luxusní lehká úpletová tkanina, díky které vypadají šaty mnohem dražší, než ve skutečnosti jsou.

Navíc střih midi šatů je opravdu velmi univerzální. Padne tak ženám v kterémkoliv věku a je velmi přívětivý i ženám, které se pyšní nějakým tím kilem navíc.

Nevíte, co jsou midi šaty?

Midi šaty mají jednoduchý střih. Obvykle je módní návrháři tvoří ve dvou různých délkách. Základní délkou jsou ale šaty, které končí těsně nad kotníky.

Pak jsou tu také midi šaty s délkou pod kolena, které si pravděpodobně vyberou ženy s vyšší výškou.

Midi šaty se rovněž vyznačují tím, že jsou nahoře střižené buď na ramínka, nebo na krátký rukáv s hlubokým výstřihem.

Hlavně úplet nebo bavlna

Samotné midi šaty nejsou ve světě módy ničím převratným. Prodávají se v různých variacích stále dokola.

Hitem druhé poloviny léta jsou proto tyto jedny konkrétní midi šaty. Tedy ty béžové z úpletu, ideálně jen s ramínky a s délkou nad kotníky.

Další variantou jsou pak bavlněné béžové midi šaty s rukávy, ideálně nabíranými, protože to je trend letošního roku. Délku zvolte podle toho, co vám sluší lépe, tedy buď pod kolena, nebo nad kotníky.

Pokud chcete tento horký letní trend vyzkoušet, zaběhněte si do některého obchodu s módou, kde se to béžovými midi šaty jen hemží a vyberte si samozřejmě podle svého vkusu a pohodlí. Dále čtěte: Výběr náušnic má svá pravidla. Poradíme, jaké vybrat podle tvaru obličeje.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47