Vyšlápněte si do podzimu v trendy kabátě: V jakém budete letos za hvězdu?

 Móda 
12. října 2019 17:30 / Monika Thomsonová
  0
📷
10 fotografií v galerii
Podzimní kabát musíte mít stále po ruce Shutterstock
Podzim se přihlásil o slovo a s ním i podzimní kabáty. Dlouhý nebo krátký, hrubší nebo tenčí, pončo, parka. Jednoduše řečeno bez podzimního kabátku, který vás zahřeje a přitom v něm budete vypadat stylově se neobejdete. Jak vybírat?

Hned po kožené bundě bychom mohli podzimní kabátek považovat za nutnou výbavu ženského šatníku. Podzimní období je vhodné pro lehčí pláště, které nejsou příliš silné, ale zároveň vás příjemně zahřejí. Hodí se asi ke všemu. Ať už zvolíte džíny, sukni nebo šaty, plášť je skvělým kouskem, kterým svůj outfit doladíte.

Ještě před samotným nákupem nového podzimního kabátu byste si měly položit zásadní otázku. Budete chtít nový kabát nosit několik let, nebo toužíte pro trendy kousku, který s lehkým srdcem příští sezónu odložíte.

Pokud nahlédneme do současných trendů a mrkneme na přehlídková mola, pak byste se v obchodech měly porozhlédnout po takových, které převážete v pase. Na toto období jsou nejideálnější a kromě toho se budou skutečně nosit.

Comeback zažívá pelerína

Pelerína letos hlásí návrat. Není se čemu divit. Lehký kousek oblečení si můžete jednoduše přehodit přes ramena a kombinovat se všemi druhy oblečení. Hodí se ke klasickým kalhotám, džínům, a dokonce i šatům. Trendy jsou velmi jemné barvy. 

Univerzální kousek, který nikdy nevyjde z módy

Plášť je takovým univerzálním kouskem, který asi nikdy nevyjde z módy a vy ho můžete vytáhnout ze skříně každý podzim.

I letos se nosí nadrozměrné dámské kabáty (oversize). Jejich ideální délka by měla sahat až ke kotníkům. Letí kostky, velbloudí a khaki odstíny, ale i tyrkysová a modrá. 

Možná už jeden máte i vy a říkáte si, že nač vám bude další. Odpověď je jednoduchá. Každá žena chce držet krok s módou a cítit se dobře. 

Takže, po kterém sáhnout tentokrát? Bude to černá nebo hnědá klasika nebo spíše sáhnete po teplejších, možná vlněných pláštích? Ale ať už plánujete pro podzimní nošení plášť, pelerínu či něco atraktivnějšího, inspirujte se naší galerií. Trendy móda nemusí být drahá. Přinášíme žhavé letní kousky, ve kterých letos zazáříte.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47