Podzim velí, obujte kotníkové boty. Nejlépe šněrovací

 Móda 
25. září 2020 08:26 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kotníkové boty se hodí do každého počasí JumpStory
I když bývá podzim nevyzpytatelný, s kotníčkovou obuví můžete vyrazit prakticky do jakéhokoliv počasí. Letos frčí celá řada stylů. Stačí si jenom vybrat.

Trendů, které je mnohdy potřeba následovat, je mnoho, ale v zájmu vaší peněženky je  vždy lepší si vytipovat jen pár kousků, které stojí za to a mají šanci stát se nadčasovou záležitostí. A k nim patří i kotníkové boty. Letošní podzim jim bude doslova zasvěcen. A co víc - kotníkové boty můžete nosit také během mírnější zimy.

Chelsea

Chelsea boty jsou na trhu módy již několik let a stále nestárnou. Takže ani v letošním roce s nimi neuděláte přešlap. Jde o univerzální obuv, která se hodí prakticky ke všemu. Od sukně, přes džíny až po šaty. Volit můžete nejenom z celé řady materiálů, ale také barev. Pokud máte rádi trochu výstřednosti, sáhněte po barevném kousku, například modrém, vínovém nebo žlutém. A nebojte se ani vzoru. Stále letí vzhled kůže, například hadí či krokodýlí.  

Šněrovačky

Nevadí-li vám šněrování, pak směle do kotníčkových bot se zavazováním. I ty se dají sehnat v mnoha odstínech i typech, s rovnou podrážkou, na podpatku, až po módní tlustou platformu. Tady pozor s laděním outfitu. Tento typ podrážky je vhodnější spíše k  punkovému looku než elegantnímu stylu.

Se špičkou či bez

Jestli máte někde v krabici schované boty s ostrou nebo hranatou špicí, tak právě nastal jejich čas. Letos jsou tyto tvary v módě. Skvěle se hodí k sukním všeho typu, protože působí elegantně. A klidně sáhněte i po lakýrkách. Svou obuv nezapomeňte také řádně naimpregnovat. Co použít, když nemáte zrovna doma impregnační přípravek, jsme psali zde.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod