Podzim se blíží, kardigany jsou zpět a s nimi i nové trendy, jak je nosit

 Móda 
20. září 2020 09:03 / Mirka Malá
  2
📷
4 fotografie v galerii
kardigany se letos na podzim budou nosit prakticky pořád Depositphotos
Kardigany jsou jasným signálem módního světa, že podzim a zima jsou již opravdu za dveřmi. V současné době se těmito svetříky všeho druhu plní obchody s módou. Ale jsou zde i nové trendy, jak letos na podzim kardigany nosit.

A nosit se budou kardigany všeho druhu, lehké, tlusté, krátké, dlouhé, s výstřihem do véčka i ty s kulatým krkem. Půjde jen o to, jak je správně nosit podle nejnovějších trendů.

Pracujte s knoflíčky

Práce s knoflíčky je velmi důležitá, jde totiž o jeden ze žhavých podzimních trendů nošení kardiganů. Jak tedy na to? Vyberte si delší kardigan, nechte několik dolních knoflíčků rozepnutých a svetřík doplňte stylovým páskem. Například k delšímu černému kardiganu s véčkovým výstřihem vyberte pěkný černý kožený pásek. Pokud počasí dovolí, noste kardigan na holé tělo, popřípadě si do něj vemte nějakou stylovou halenku.

Dalším letošním hitem je krátký teplý kardigan, který se skvěle hodí například ke koženým kalhotám, nebo jakékoliv imitaci kůže. V takovém případě u tohoto sportovnějšího outfitu naopak nechte rozepnuté horní knoflíčky a vyberte si kardigan s kulatým krkem.

Kardigany kombinujte s dalšími zajímavými kusy

Napadlo vás vzít si stylový kardigan k maxi sukni? Letos na podzim to můžete vyzkoušet, je to jeden z dalších horkých trendů. K maxi sukni si vyberte rovněž nějaký delší kardigan, který si dokonce nemusíte bát vpředu ležérně částečně zastrčit za sukni.

Posledním horkým trendem letošního podzimu je kombinace kardiganu a saka. Letos zkrátka neplatí, že do saka patří tričko nebo košile, kombinujte jej s kardiganem.

A jak na to? Módní tvůrci doporučují do saka zvolit kardigan s véčkovým výstřihem. Knoflíčky v tomto případě nechte zapnuté. Je také na vás, zda si obléknete lehký nebo teplejší typ kardiganu, záleží jen na tom, jaký druh saka máte. Pro tento styling se hodí především oversized saka. A pozor. Stylisté upozorňují na jeden důležitý aspekt tohoto outfitu. Barva kardiganu a saka by měla být stejná, ideálně byste měli kombinovat jen odstíny jedné barvy. Dále čtěte: Šátek je velmi trendy doplněk, který nevychází z módy. Jak jej nosit, abyste zazářila.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47