Módní doplňky, se kterými letos na podzim nešlápnete vedle

 Móda 
25. září 2019 10:03 / Eva Vogelová
  1
📷
10 fotografií v galerii
Kabelky a šály jsou důležitými módními doplňky  Pinterest
Rády se oblékáte do módních trendů? Pokud chcete mít dokonalý outfit, musíte ho doladit do posledních detailů. Na doplňky nesmíte zapomenout. Zjistěte, jaké jsou v módě tento podzim.

Módní doplňky dodají outfitu šmrnc, který by bez nich působil neúplně a nudně. S doplňky můžete oživit i starší oblečení, které jste si na sebe vzaly už několikrát. Musíte si na nich dát záležet a dobře je s ostatním oděvem zkombinovat.  

Dlouhá šála

Na podzim se počasí ochlazuje, takže se vám šála bude hodit, abyste nenastydly. Kromě toho, že je praktická, považuje se za nezbytný módní doplněk. Nesmí ve vašem šatníku chybět. Letos jsou na vrcholu delší šály z různých materiálů.

Šálu si můžete pořídit z bavlny, vlny, sametu nebo hedvábí. U šál dominují podzimní barvy, ale chybu rozhodně neuděláte s žádnou barvou, pokud vám bude ladit s vaším outfitem. Ideální by bylo jich mít hned několik, abyste neustále nenosily tu stejnou, ale střídaly jich hned několik.

Opasek v pase

Do módy se vrací širší opasky, které budou dominovat celému outfitu. Hodí se třeba ke klasickým košilovým šatům, na které si můžete obléct svetr či podzimní kabátek. Nezapomeňte na punčochy, ať nezmrznete.

Se širokým opaskem si můžete přepásat kalhoty s vysokým pasem nebo sako. Záleží jen na vás, jaké módní kousky s ním přepásáte. Nepořizujte si ho pouze v černé, ale zvolte nějakou výraznou barvu, aby k vašemu oufitu směřovaly oči všech lidí okolo.

Velká kabelka

Do velké kabelky se vám toho hodně vejde, ale budete mít problém tam patrně něco najít. To se však dá vypilovat. Pořídíte si velkou tašku a vytvoříte si v ní svůj vlastní systém, abyste našly klíče od bytu během dvou sekund. Letí i obří tašky, do které se vám patrně vejde i nákup ze supermarketu.

Teď už bude záležet jen na vás, pokud podlehnete módnímu trendu obřích velikostí, nebo zůstanete u svých stávajících kabelek.

Čepice

Některé ženy nerady nosí čepice, ale jelikož se venku ochlazuje, je potřeba mít hlavu v teple. Vybrat si můžete z různých druhů čepic. Pokud vysvitne sluníčko, můžete si na sebe vzít klobouk s širokou krempou, když bude chladno, vezměte si kožešinovou čepici.

Módní záležitostí letošního podzimu je i baret. K baretu se vám bude hodit sukně. Přečtěte si, jakou nosit na podzim.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?