Libo chlapečka nebo holčičku? Cesta, jak ovlivnit pohlaví dítěte existuje

 Ostatní 
13. května 2018 08:56 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Existuje pár zákonitostí, díky nimž můžete ovlivnit pohlaví dítěte Shutterstock
Holčičku nebo chlapečka? Návodů, jak ovlivnit pohlaví dítěte, je bezpočet. Bohužel, o pohlaví vašeho dítěte totiž nerozhodujete vy, ale příroda. Nicméně jisté zákonitosti existují.  

Metod a postupů, jak ovlivnit pohlaví vytouženého dítěte, je celá řada. Pohlaví dítěte je prostě do značné míry pouhou náhodou. Zda se narodí holčička, nebo chlapeček, je dáno tím, která spermie oplodní vajíčko. Spojí-li se s vajíčkem spermie nesoucí chromozom Y, narodí se kluk, jestliže spermie s chromozomem X, pak holka. Přesto všechno existují určité způsoby plánovaného početí slibující vybrané pohlaví.

Čínský kalendář

Pohlaví prý dokáže předpovědět populární lunární kalendář plodnosti, který byl nalezen ve starověké čínské královské hrobce. Některým rodičům to vychází i u více potomků, jiným vůbec.

Hrátky s cyklem

Mezi nejčastěji zkoušenými způsoby, jak ovlivnit pohlaví dítěte, je využití ženského menstruačního cyklu. Tvrdí se, že pokud k souloži dojde před ovulací nebo po ní, je vyšší pravděpodobnost, že se narodí holčička, jestliže dva a více dní po ovulaci, pak je větší šance, že se narodí chlapeček. Přesto existuje cesta, jak zvýšit pravděpodobnost, že budete mít kluka. Vede přes jídlo.

Co jíst

Tvrdí se, že u žen, které se snaží otěhotnět a mají jídelníček s vyšším obsahem kalorií, je vyšší pravděpodobnost, že porodí chlapečka. Pokud je strava dva měsíce před oplozením bohatá na draslík a sodík, (banány, rajčata atd.), pak má být větší šance na zplození syna. Pokud se naopak žena těchto potravin a látek vyvaruje, což ještě umocní zvýšenou konzumací mléčných výrobků, pak má být pravděpodobnější početí dívky.

Počet ejakulací

Pohlaví dítěte také může částečně ovlivnit i muž. Tvrdí se, že pokud dojde k oplození během druhé či třetí mužské ejakulace během jednoho dne, je vyšší šance na zplození syna. Pokud dojde k otěhotnění během první ejakulace, pravděpodobně se narodí dcera.

Sexuální polohy

Traduje se, že správný výběr sexuálních poloh může ovlivnit pohlaví plodu. Leží-li žena na zádech a muž je nad ní, má být vyšší šance na dívku. Budete-li praktikovat polohu na koníčka, spíše se vám narodí chlapec. Je ale vždy třeba mít na paměti, že jde ve většině případů o nepodložené teorie. Stejně tak koluje celá řada faktů a mýtů o otěhotnění, o kterých jsme psali zde. Ale důležité vždy je, že se vám narodí zdravé dětátko.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod