Máte rádi zdravý životní styl? Soutěžte s námi právě teď o lístky na Festival Evolution a chutné dárky

 Zdraví 
07. března 2018 14:56 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lahodná oříšková másla Lucky Alvin podporují zdravý životní sty Festival Evolution
Vyhrajte skvělé dárky a vstupenky na největší přehlídku moderního životního stylu Festival Evolution. Právě teď startujeme soutěž, v níž můžete vyhrát tři dárkové balíčky oříškového másla Lucky Alvin a vstupenky na největší festival moderního životního stylu ve střední Evropě.

Festival Evolution

Festival Evolution je největší středoevropský festival se zaměřením na zdravý životní styl a osobní rozvoj, který představuje nejnovější trendy v oborech BIO a EKO už 14 let. V březnu se můžete opět těšit na nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši.

Představí se více než 400 tuzemských i zahraničních vystavovatelů z pěti obvyklých okruhů: Bio styl, Zdraví, Eco World, Alternativa a Osobní rozvoj. Najdete tu nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky i praktické ekologické výrobky do domácnosti.

Pozadu nezůstane ani programová nabídka. Během tří dnů na 7 pódiích vystoupí téměř 200 účinkujících. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení se připravují také konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti. Nebude chybět ani food zóna s bohatým výběrem bio, veggie, vegan, raw, natur a fair trade potravin.

Soutěžte s námi

Od 7. března do 21. března můžete soutěžit o tři dárkové balíčky oříškového másla Lucky Alvin a vstupenky na Festival Evolution. Podmínky a pravidla soutěže jsou jednoduché, přečtěte si je zde.

Pokud se chcete zůčastnit soutěže, stačí odpovědět na otázku, kterou najdete na našem Facebooku

Neznáte správnou odpověď? Nápovědu naleznete zde.

Oříšková másla Lucky Alvin

Lahodná oříšková másla Lucky Alvin podporují zdravý životní styl a pomáhají při hubnutí. Ochutnat můžete oříškové máslo s bílou, mléčnou a s tmavou čokoládou. Máslo je skvělé k snídani i ke svačince, je bez cukru a bez zbytečné chemie! Jeho výrobce tak jako stovky dalších vystavovatelů najdete na Festivalu Evolution.

Na festivalu se můžete těšit na nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace pro zdravé tělo i duši. Během tří dnů na sedmi pódiích na pražském Výstavišti vystoupí téměř 200 účinkujících. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení se připravují také konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti. Nebude chybět ani food zóna s bohatým výběrem bio, veggie, vegan, raw, natur a fair trade potravin.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít