Tyto žabky budou hitem letošního léta

 Móda 
12. května 2020 09:32 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kožené žabky na platformě se budou letos nosit ke všemu Instagram
Na žabky je ještě brzy, ale pokud letos v létě chcete být trendy, byť léto s největší pravděpodobností strávíme všichni v Česku, už je pomalu na čase pořídit si největší hit nadcházejících letních měsíců.

Žabky jsou součástí módy už hodně dlouho a v posledních letech se staly znovu velmi oblíbenou, nejen plážovou obuví. Letošní léto ale žabkám bude vysloveně přát. Proč? Protože návrháři přišli s novým designem, který uchvacuje každého.

Žabky jako z devadesátek

Co že je na novém designu žabek tak dokonalého? Ty lepší by totiž především měly být kožené a hlavním poznávacím znamením jsou rozšiřující se pásky. Ty totiž především připomínají návrat to devadesátek, pro svět módy zaslíbené to období.

Navíc tím, že jde o žabky kožené, i když bezesporu se na trhu objeví i jejich levnější nekožené varianty, nejde jen o nějaké žabky na pláž nebo na rychlý nákup ve vedlejší večerce. Jde o designový kousek pro všechy, kdo už do práce nebo večer na náplavku nechtějí nosit sandály.

Žabky, které se hodí ke všemu

Přesně o to tady jde. Nový design této obyčejné obuvi je totiž navržen tak, aby se hodil opravdu ke všemu. Tedy žabky k šatům, žabky ke kalhotovému kostýmku, žabky ke sportovnímu outfitu. Zkrátka letos se tyto kožené žabky stanou svatým grálem letní módy. Výrobci se už proto ve výrobě nového letního hitu doslova předhánějí, a to znamená především to, že bude z čeho vybírat.

Pokud ale budete i vy chtít být letos v létě IN, dávejte si pozor. Abyste nosili opravdu ty správné žabky, musí být kožené, měly by být na nízké platformě a nezapomeňte na rozšiřující se pásky. Takové žabky sice budou něco stát, tedy rozhodně víc, než ty umělohmotné, ale určitě se na hitu letošního léta nevyplatí šetřit. Dále čtěte: Nezapomínejte nosit podprsenku, i když jste nyní doma. Prsům hrozí nevratné ochabnutí.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008