5 míst pro stylovou inspiraci

 Komerční sdělení 
20. prosince 2021 11:03 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
5 míst pro stylovou inspiraci  unsplash.com
Místa, na která chodíte, utvářejí váš styl, a proto musíte přemýšlet nad tím, co budete dělat a jak u toho chcete vypadat. Problém je v tom, že těch míst je tolik, že vám nevystačí ani celý život, pokud byste je chtěli vidět všechny. Musíte proto tříbit a přemýšlet, co vám vyhovuje. Pro začátek se podíváme na pět míst, která byste rozhodně měli navštívit a kde záleží na tom, abyste vypadali dobře. Jdeme na první...

Na pláži jsou to především plátěné šortky, rozhalené košile a klobouky

Když si chcete užívat slunečních paprsků a písku, není nic lepšího než se na pláži chovat nenuceně a ležérně. Zkuste slim fit chino šortky, rozhalenou košili a obligátní fedoru. Když se vám všechno povede dokonale sladit, bude to mít šmrnc.

Abyste to všechno sladili dohromady, doporučujeme zvolit tlumené, uvolněné barvy. Béžové plátěné šortky a vybledlá modrá košile budou perfektní a určitě s nimi zabodujete. A milovníci barev můžou svůj klobouk rozsvítit nějakou páskou světlé barvy. Co vy na to?

Do nákupního centra můžete o víkendu vyrazit ve stylu smart casual

Pokud patříte k mužům, kteří chtějí vypadat skvěle za každého počasí, projděte si módní trendy, které se v nákupních centrech zaběhly. Najděte správný balanc mezi vzhledem sofistikovaného gentlemana a uvolněného gentlemana a zařaďte se po bok těch největších fešáků.

Klíčem k úspěchu je jednoduchost: džíny, vypulírované tenisky a slim fit polokošile. Ležérní vzhled skvěle zachováte tím, že budete monotónnější a nebudete sahat po příliš světlých a křiklavých kouscích. Pokud vám počasí dovolí, můžete vše vyšperkovat blejzrem nebo koženou bundou. Přesně tohle je recept na osobitý styl.

V kasinu můžete vypadat elegantně a tajemně

Každý správný muž, který chce světu ukázat, kdo je tady pánem, musí rozhodně umět vyniknout i v tom nejokázalejším prostředí. Neexistuje mnoho míst, která by se vyznačovala větším leskem a mystikou, než právě luxusní kasino. Takže vzhůru do gala, ať můžete vyrazit k prvotřídní atrakci. Na ruletu!

Budete potřebovat černé kalhoty slim fit střihu, ke kterým si můžete vybrat stylové polobotky, které můžou být klidně i víc do špičky. Pak je třeba nasadit elegantní vzhled košilí s límečkem, sakem a hodinkami, které zbytku stolu ukáží, jaké můžete mít štěstí. S tímhle základem nebudete mít problém vše sladit dohromady tak, abyste se u stolu stali tajemnými cizinci a budili dojem někoho, kdo má vždycky navrch. Hlavně si ale nezapomeňte nastudovat nejlepší ruletové strategie, abyste maximalizovali své šance na výhru a zároveň se předvedli.

Venkov vám umožní vrátit se k základům s praktickými doplňky

Pokud patříte k těm, kteří si rádi spraví chuť v přírodě, pak by vás mohly zajímat trendy venkovského stylu, které právě teď frčí. Tvídová saka a pruhované košile zastrčené do volných (ale ne zase příliš volných) džínů jsou skvělým základem. Jakmile tohle budete mít vyřešené, přijde čas například na mokasíny ze světle hnědé kůže podle vlastního výběru. Nesmí samozřejmě chybět vesta bez rukávů a designové hodinky s koženým páskem!

Restaurace a kluby jsou místem, kde se hodí nepodcenit oblečení ani obuv

A samozřejmě vám nesmíme zatajit, jak zapůsobit na svůj romantický protějšek nebo drahou polovičku po setmění! Sakem v kombinaci s úzkými kalhotami nikdy nešlápnete vedle. Ale pozor, bez ponožek a s modrými nebo hnědými semišovými mokasíny.

Rovněž byste měli ale uvažovat nad tím, jak se vzhled a dojem z vašeho oblečení změní, až se posadíte na své místo, protože tam budete po většinu večera. Manžetové knoflíčky nechte doma a místo toho si sežeňte hodinky, které upoutají pozornost a doplní zbytek vašeho outfitu. Pro nás je to volba mezi minimalistickými ciferníky v italském stylu a klasickými aviatory, které teď zase letí. Najděte to, co vám vyhovuje nejvíc, a pak už si jen užívejte večer!

Závěrečné myšlenky

Sledujte stylové inspirace na každém rohu a pak si jen vyberte své favority –⁠ není to zase taková věda! A pokud chcete být ten typ, který se dokáže přizpůsobit každé příležitosti, určitě mrkněte na stálice, které fungují v mnoha různých prostředích: mokasíny, džíny a saka. Díky tomu se hravě přizpůsobíte a uděláte skvělý dojem, sotva vstoupíte do dveří. A když už teď víte, jak na to, hurá ven užít si tu jízdu naplno!

Témata: styl, inspirace
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve