Jak prožít ten nejlepší sex? Osm prověřených tipů, které vám ho zaručeně vylepší

 Vztahy 
25. června 2018 08:01 / Martina Langová
  4
📷
7 fotografií v galerii
Užívejte si kdykoliv a kdekoliv Shutterstock
Ze začátku je to vždycky divočina, ale časem se dostaneme do kolotoče všednosti a ať chceme nebo ne, projeví se to i v posteli. Přečtěte si naše rady, ať víte, co dělat, než bude pozdě.

Šeď a nuda zžírá prý každé druhé manželství, kde jsou ti dva spolu déle než osm let. Statistika. Jsou však páry, které mají odkrouceno dvacet a pořád si to umí naplno užívat. Co dělají jinak?

1. Změna místa

Ložnice je docela nuda, nemyslíte? Což takhle kuchyňská linka, pračka, výtah nebo si jen tak zařádit na louce u lesa? Jen pozor, aby vás u toho nikdo nechytil.

2. Hoďte problémy za hlavu

Snadno se to říká (píše), hůř dělá. Ale jde to! Na pět minut vypněte mozek. Úplně. Zapomeňte na nepříjemného šéfa, hádku s kamarádkou i neposlušné děti.

Nezaplacené složenky taky počkají a vůbec – všechno se prostě nějak vyřeší. A lépe se problémy řeší, když je člověk klidný a v pohodě. Tento pocit vám dokáže přinést dokonalé uspokojení. Tak vystupte z toho začarovaného kruhu, zapomeňte na chvíli na starosti a uvidíte, že „po akci“ se vám všechno bude řešit mnohem lépe. A s nadhledem.

3. Sexy oblečky

Může to znít legračně, ale má to něco do sebe. Punčochy s dírou uprostřed udělají na vašeho partnera větší dojem, než váš nový účes, se kterým jste právě přišla z kadeřnictví. Už dávno neplatí, že sexy prádlo je drahé a pro obyčejného smrtelníka nedostupné. Dá se koupit doslova na každém rohu a za pár korun. Takže výmluvy stranou a hurá na nákup!

4. Erotické pomůcky

S těmi je to stejné jako s oblečky. Zatímco ale oblečky je fajn si vyzkoušet, s pomůckami do zkušební kabinky nepotřebujete chodit. Mají tu výhodu, že je koupíte všude – nejen v kamenném obchodě, ale i na internetu. Tam vás vyjdou ještě levněji a domů přijdou v diskrétním balení, takže nikdo nic nepozná. A chcete-li ušetřit ještě víc, objednejte si erotické pomůcky z čínských internetových obchodů. Nabídka je širší než u nás a ceny mnohem nižší. Mimochodem, už jste někdy vyzkoušeli houpačku pro dva?

5. Nové polohy

Zepředu, zezadu, naležato… Je to sice hezké, ale už docela nuda. Chce to vyzkoušet něco úplně jiného. A jestli nevíte co, zalistujte Kámasútrou. Anebo úplně jinou knihou na toto téma, jsou jich plné obchody. I internetové, abyste se nemuseli stydět u pokladny. Hlavně si něco kupte a pak si to užívejte, sexuální abstinence škodí.

6. Sexy masáž

Nejlepší předehrou jsou bezesporu smyslné a erotické doteky. Pořiďte si domů vonné svíčky, aromalampu a vhod přijdou i masážní oleje. Dopřejte si jemnou masáž, věnujte speciální péči každé části těla svého partnera/ partnerky. Jemně se masírujte i okolo intimních partií. Mimochodem, když k masáži využijete vůni zázvoru nebo vanilky, divočina vás rozhodně nemine. Oboje koření má vliv na činnost hypotalamu v mozku. Což je místo, ze kterého je řízena (mimo jiné) sexuální přitažlivost.

7. Správné jídlo

Zapomeňte na předražené potravní doplňky slibující nereálné zážitky. Raději vyzkoušejte po mnoho let prověřené triky z přírody. Například ústřice a maso obsahují zinek, který je veledůležitý pro muže. Ryby (makrela, sardinky) zase mohou zvýšit citlivost kůže a zlepšit tak prokrvení. A v „sexuálním“ jídelníčku by neměl chybět ani celer. Ten prospívá hlavně mužům.

8. Mluvte sprostě

Maminky nás učily, že se to nedělá. V práci bychom si to ani v nejmenším nedovolili, a tak jediné místo, kde si můžeme pořádně od plic ulevit, je za volantem. A není to docela škoda? Pořádně peprné výrazy mohou sex někdy zpestřit více, než si dokážete představit. Nemusíte si ale ošklivě nadávat. Stačí jen třeba, když si vulgárními výrazy popíšete, co spolu chcete dělat.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve