Super trik, jak zatočit s protivným chrápáním

 Ostatní 
03. června 2018 10:04 / Gabriela Opltová
  4
📷
5 fotografií v galerii
Pokud se toužíte konečně klidně vyspat, zkuste náš domácí lék Shutterstock
Už si ani nepamatujete, kdy jste se naposledy dobře vyspali? Pokud váš partner chrápe, že kvůli tomu nezamhouříte celou noc oko, je na čase s tím něco dělat. Udělejte si domácí lék, který zabírá. Všechny suroviny na něj máte doma.

Chrápání bývá kamenem úrazu mnoha společných ložnic. Častokrát se nevyspí dobře ani sám chrápající.  Špatný spánek vede ke snížení pozornosti, podrážděnosti, bolestem hlavy a migréně, snížení sexuální výkonnosti a celkové únavě. Chrápání je způsobeno uvolněním svalů měkkého patra, jazyka a hrdla. Chrápání obtěžuje partnera, ale někdy je i zdravotně nebezpečné. Více jsme psali v jiném článku.

Tkáně v krku mohou být tak uvolněné, že částečně zablokují dýchací cesty a začnou vibrovat, což způsobí hlasité chrápání. Existuje řada faktorů, které k chrápání přispívají, od anatomie úst až ke konzumaci alkoholu.

Pokud se toužíte konečně klidně vyspat, zkuste náš domácí lék. Suroviny na něj se najdou v každé domácnosti.

Co budete potřebovat?

  • 2 mrkve
  • 2 jablka
  • šťávu z citronu
  • zázvor

Jak na to?

Všechny suroviny zbavte slupky, nakrájejte na menší kousky a rozmixujte. Pokud se vám zdá být směs příliš hustá, přilijte trochu vody. Před spánkem vypijte sklenici této směsi. Kromě toho, že vašemu tělu dodáte vitamin C, zázvor zmírní tlak v dutinách. Kombinace jablka a mrkve pročistí dutiny od hlenu. A když jsme u zázvoru, víte, co dokáže zázvorová voda na lačný žaludek? Více se dočtete v jiném článku.

Zkuste si tento zdravý zázrak namixovat, určitě zabere i vám!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod