Které módní trendy letos končí a co bude in i v tomto roce

 Móda 
02. ledna 2020 10:04 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tyhle tenisky už vyšly z módy Depositphotos
Před koncem roku je ten pravý čas vyřadit věci, které vyšly z módy, ze skříně a naopak do svého šatníku zařadit to, co bude in i v roce 2020.

Pokud se oblékáte podle módních trendů, máme pro vás pět věcí, které si v příštím roce raději už neoblékejte. A také dalších pět, které naopak budou in i v roce 2020.

Těchto kousků se raději zbavte

Ošklivé tenisky, které nějaký čas ovládaly "styl ulice", jsou rázem pasé. Pokud si v měkkých teniskách s podivnou podrážkou vyšlápnete do práce i příští rok, budete zkrátka mimo.

Kraťasy v cyklistickém stylu se sice u nás zrovna dvakrát neujaly, kdo je ale nosil, byl by v příštím roce skutečně pro smích, pokud by v nich vyrazil jinam než do fitness.

Polstrované čelenky už jsou taky mimo. Mezi módními trendy se ani neudržely dlouho. Poprvé se letos objevily až na jaře na módní show značky Prada.

Drobné a úzké sluneční brýle tu byly naopak docela dlouho. V příštím roce ale mají být nahrazeny designy, které skutečně budou plnit funkci slunečních brýlí.

Průhledné tašky a kabelky už jsou také out. Za jejich krátkou životnost pravděpodobně může fakt, že poskládat do takové kabelky vše vzorně, když to každý vidí, zabere fakt spoustu času.

S těmito kusy budete in i v roce 2020

Delší sáčka se udrží i v příští sezoně. Jsou fajn jak pro sportovnější styl oblékání, tak i jako pracovní nebo večerní outfit.

Zvířecí vzory se rovněž udrží další sezonu. Zdá se, že jich módní svět stále nemá dost. V roce 2020 pofrčí především had a zebra.

Nabírané rukávy budou hitem i v příští sezoně. Podle stylistů jde o romantický detail, který pozvedne každý kousek halenky či trička.

Kardigany drží už řadu let a rok 2020 pro ně nebude výjimkou. Styl našich babiček je zkrátka stále in, svetříky na knoflíčky jsou perfektní do chladnějšího počasí.

Monochromatické outfity jsou in po celý rok. Od zimních bílých až po karamelové a čokoládové hnědáky, vždy jsou nepopiratelně elegantní. Dále čtěte: Vybíráte plesové šaty? Poradíme, jak vybrat ty, které vám budou nejvíce slušet.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod