Buďte v obraze. Nové trendy, díky kterým získáte na atraktivitě

 Krása 
04. srpna 2020 07:43 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dokonale krásná může být každá žena Shutterstock
Zájem o estetickou medicínu a plastickou chirurgii v poslední letech významně roste. Ruku v ruce s tím však rostou i požadavky a přání klientů, kteří jednoznačně dávají přednost nejmodernějším technologiím i postupům. Pojďme si je přiblížit.

Jednoznačným trendem v estetické medicíně jsou zákroky, které nabízejí maximální efekt bez nutnosti dlouhé rekonvalescence. Proto se do popředí dostávají moderní technologie, zejména pak nové lasery. Ty nejlepší a nejvýkonnější dokáží kromě běžných zákroků neinvazivně, přesto viditelně omladit pleť, šetrně ale efektivně řešit problém chrápání či stresovou inkontinenci a mnoho dalšího.

Na tuk šetrně ale efektivně

Stejně tak mezi liposukcemi jednoznačně vede laserová liposukce SlimLipo. Jde o nejmodernější a nejšetrnější ambulantní techniku, která je bezbolestná a velmi efektivně odstraňuje nadbytečný tuk. Zároveň kůže se v místě ošetření krásně stáhne, vypne a získá zpět ztracenou elasticitu. Díky tomu se minimalizuje vznik jakýchkoliv nerovností a kožních převisů. K neméně podstatné výhodě této metody patří i rekonvalescence, která je díky šetrnosti zákroku zkrácena na minimum.

Jen s minimální jizvou

Ovšem nejen nové technologie, ale i nové postupy, materiály a techniky výrazně posouvají estetickou medicínu vpřed. „Například dnes lze u nás na klinice, která je předním specialistou na plastiku prsou, zvětšit prsa za pomoci implantátů tak, že jizva spojená se zákrokem nepřesahuje 3 cm, což je podstatně méně oproti standardním metodám," prozrazuje marketingový ředitel Michal Tvrdý z Kliniky Yes Visage. Vybrat si může i moderní odlehčené či přirozené implantáty s takovou viskozitou, že se zcela přizpůsobují poloze těla a působí stejně a zcela přirozeně jako prsa vlastní.

Maximální efekt bez zdlouhavé rekonvalescence

V oblasti omlazení tváře za pomoci faceliftingu je možné nyní podstoupit unikátní metodu YES FastLift. „Jde o šetrnější zákrok, který nabízí srovnatelný výsledek s radikálnější metodou faceliftingu. Zároveň umožňuje dřívější návrat do běžného života díky kratší rekonvalescenci,“ prozrazuje primář plastické chirurgie MUDr. Martin Molitor. YES FastLift je minimálně invazivní zákrok bez celkové anestezie, bez dlouhého hojení a nutnosti obvazů, ale s výrazným omlazujícím efektem.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve