Velký horoskop na duben 2022: Kozorozi se dočkají nečekaně dobrého sexu, Rakům hrozí zrada od blízké osoby

 Ostatní 
06. dubna 2022 18:09 / Ema Maxová
  3
📷
1 fotografie v galerii
Kozorozi mají naději, že v dubnu potkají svého životního partnera Depositphotos
Finanční astrologická předpověď pro duben roku 2022 je celkově spíše pozitivní. V lásce a sexu si přijdou na své především Kozorozi a Váhy. Pozor na zradu blízké osoby by si měli dát v dubnu Raci.

Beran

21. 3. až 20. 4.

Užijte si bohatství, které vás čeká za odvedenou práci

Začátek měsíce bude ve všech směrech váhavý a opatrný. Během dubna se ustálí pohyb planety Mars, který plynule vystoupí ze souhvězdí blíženců, ve kterém putoval téměř celý březen. Konec měsíce přinese mnoho příležitostí.

Na počátku dubna můžete zažívat ve vztahu beznaděj a frustraci. Nepotrvá to dlouho, vše uzavřete a začnete řešit budoucnost. V druhé půlce měsíce se budete hodně věnovat práci a na vztah vám nezbude čas. Po zdravotní stránce vás mohou pozlobit dýchací cesty. Posilujte je bylinkovými čaji a aromaterapií.

Z finanční stránky se Beranům bude velmi dařit po celý rok. Největší odměna by měla přijít při zatmění Slunce 30. dubna. Mělo by být oceněno veškeré vaše úsilí, které jste vložili do vaší kariéry. Vytoužené povýšení, na které jste čekali, vás nemine.

Býk

21. 4. až 21. 5.

Nikomu nepůjčujte. Peníze ani partnera

Býci většinou umí rychle vydělat veliké peníze, ale stejně tak rychle je dokáží i utratit. Začátek roku 2022 není Býkům finančně nakloněn a duben na tom není o moc lépe. Dejte pozor, pokud se chystáte někomu půjčit. Pravděpodobnost, že se vám peníze brzy vrátí, je mizivá.

Předchozí měsíce vám horoskop a postavení planet doporučoval soustředit se zejména na svůj osobní život a vztahy. Hádky s partnerem se uklidnily a váš milostný život je skvělý.  

V druhé polovině dubna se však díky posunu slunce do hvězdného znamení Býka, naskytne ideální příležitost myslet hlavně na sebe. Jedinci zrození v býku tak mohou očekávat výbornou fyzickou zdatnost a příval nových sil. 

Dejte si pozor na blízkého či kamaráda, který by si rád dlouhodobě vypůjčil vašeho partnera. 

Blíženec

22. 5. až 21. 6.

Pozor na unáhlená slova a jednání

Máte dar komunikace, ale často ji nepoužíváte, působí vám komplikace. V partnerství v posledních dnech vládne klid a harmonie, přesto si dejte pozor na unáhlená slova i jednání, mohli byste se partnera zbytečně dotknout. Dočkáte se uznání, na které už dlouho čekáte.

Finanční sféra hlásí nesrovnalosti. Aktuální postavení Venuše vybízí k rozmařilosti, ale záhy budou korunky scházet na něco důležitého. Hlavně si nikde nepůjčujte peníze.

Fyzické energie nebudete mít na rozdávání, dokonce vám hrozí vyčerpání. Snažte se proto doplňovat energii vhodnou životosprávou i kvalitním odpočinkem a pokud možno dlouhým spánkem.

Práce vás bude už od začátku měsíce velmi bavit a doslova se do ní zamilujete. Pokud si ale nedopřejete dostatek zmiňovaného odpočinku, vydrží vám nadšení tak do půlky měsíce. Může vás to  přivést k myšlence, zda z práce neodejít a nenajít si něco nového. 

Rak

22. 6. až 22. 7.

Pečujte o svůj zažívací trakt, hrozí problémy

Ani v dubnu nezapomínejte na odpočinek. Potřebujete energii na běžné činnosti, a to hlavně v období, kdy se počasí mění každým dnem. Dbejte na vyvážený životní styl, zvýšenou pozornost věnujte jídelníčku a přiměřenému pohybu. Potrápit vás totiž mohou poruchy zažívacího traktu, hlavně zácpa, proto nezapomínejte na dostatečný pitný režim. 

Doma fungujete jako zklidňující prvek. Snažíte se své rodinné příbuzné mírnit a názorně ukazujete, že téměř všechny konflikty se dají řešit smírem. Pozor si dejte na člověka, kterého znáte z práce, nebo se kterým sdílíte nějaké finanční transakce. Tato osoba se vás chystá zradit. 

Zatmění Slunce, které nastane 30. dubna, vás donutí přemýšlet o investičních příležitostech. Klid  vaší duši by vám mohl přinést příspěvek na charitu. V práci se vám daří, nebraňte se dalšímu vzdělávání, kurzům a podobně.

Lev

23. 7. až 22. 8.

Omezte svou chuť utrácet, jinak vám hrozí bankrot

Sudičky Lvy obdařily kreativitou i srdcem na dlani. Jejich kouzelné fluidum zkrátka nepřehlédnete. Skvělý rozjezd měsíce, vystřídá brzy stagnace, což vás poněkud rozladí. Dejte si pozor na své chování především v práci. První varovné signály nadřízených berte vážně.

Pozor na finance. Rok 2022 vás nezruinuje jedině tak, že omezíte svou divokou chuť utrácet. Během zarovnání Jupitera s Neptunem dne 12. dubna, bude na váš bankovní účet smutný pohled, možná se budete muset vzdát své hrdosti a požádat o pomoc rodinu či přátele.

Nezadaným Lvům i Lvicím osud přinese novou lásku či žhavý flirt. Kdybyste si milování chtěli pořádně užít, nechte si to na večer 24. 4. 2022. V 21.46 totiž vrcholí sextil mezi Lunou a Saturnem. Posílí vaše erotické touhy, a zároveň budete velice vnímaví, takže se dokážete napojit na partnerovy vize. Díky tomu budete dovádět dlouho a tak, abyste byli oba nadmíru spokojení.

Panna

23. 8. až 22. 9. 

Nepřejídejte se a rozhýbejte své tělo

Hodila by se vám finanční zásoba, do které byste mohli sáhnout. Bohužel taková zásoba není, je tedy načase začít s domácím účetnictvím a udělat si v penězích pořádek. I když bude situace nejprve vypadat beznadějně, nezoufejte, řešení nakonec najdete.

Nezapomínejte na odpočinek a péči o sebe. Zbavte se zlozvyku hltání, který vám způsobuje trávicí obtíže. Jezte pomalu a vychutnávejte si každé sousto. Také se snažte nezajídat stres či únavu. Takzvané emoční přejídání, je vaším velkým nepřítelem. Hledejte jiné potěšení než pamlsky. Rozhýbat střeva pomůže svižná procházka.

Zabavte se jarním úklidem domácnosti, připravte si jarní výzdobu a těšte se z maličkostí.

Váhy

23. 9. až 23. 10.

Pročistěte svá střeva a zvolněte

Cítíte se unavení prací? Zvolněte! Dbejte na cvičení a vyváženou stravu. Jaro ve vás probouzí touhu nejen po generálním úklidu vašeho bytu, ale také vašeho těla. V dubnu konečně dojde řada i na vás samotné a najdete si čas trochu se rozmazlovat. Pokuste se tělu dodat vitaminy a minerály potřebné k obranyschopnosti. Imunita je nyní oslabená, proto jste náchylnější k respiračním chorobám. Pročistěte svá střeva a dodejte jim užitečné bakterie. Jezte pomalu a vychutnávejte si každé sousto. Snažte se vyhnout emočnímu přejídání a hledejte jiné potěšení než pamlsky. Rozhýbat střeva pomůže jarní procházka či projížďka na kole.

Nejspíš jste zaznamenali nečekané výdaje, které poněkud zruinovaly vaši peněženku. Musíte se zaměřit na úspory a pracovat efektivněji. Pak nebudete muset tolik dřít.

V dubnu mějte oči otevřené, nezadané Váhy čeká láska na první pohled, která by mohla být zároveň láskou na celý život.

Štír

24. 10. až 22. 11.

Přebytečnou energii z těla odstraní sex a milostné hrátky

Spojení Jupitera a Neptuna v Rybách, ke kterému dojde 12. dubna, může zvýšit obavy ohledně vašich investic, pokud ale dáte na svou intuici, budete moci vydělat velké peníze. 

Energie máte na rozdávání a vaše fyzická kondice je báječná. Věnujte energii svému partnerovi, který za to bude vděčný. Nezapomínejte, že přebytečnou energii spolehlivě z těla odstraní sex a milostné hrátky.

Pokud se snažíte shodit pár kilo do plavek, v dubnu to půjde levou zadní. Baví vás dlouhé procházky, ale nebráníte se ani skupinovým sportům.

Střelec

23. 11. až 21. 12.

Pokuste se neřešit vše impulsivně a pod vlivem vzteku

Vášnivé a těžko ovladatelné znamení, jehož zástupci jsou jedni z nejlepších milovníků. Jejich talent pro erotiku je však draze vykoupen výbušnou povahou, a proto jsou tito jedinci ve vztazích často nešťastní. V dubnu opět můžou nastat rozkoly v partnerském nebo rodinném životě, neb střelci začnou opět řešit věčné dilema, zda upřednostnit sebe sama nebo rodinu. Pokuste se jednat s rozvahou a přibrzdit tak svou vrozenou impulsivnost. 

V dubnu na vás čekají peníze navíc, snažte se je však neutratit a místo toho je uspořte na horší časy, které vás čekají na samém konci roku.

Zaměřte se na zdravější životní styl, omezte alkohol a kávu a hlavně se pokuste neřešit vše impulsivně, bez rozmyslu a pod vlivem vzteku. Je lepší si vše v klidu rozmyslet a vychladnout. Jinak toho, co vypustíte z pusy budete litovat.

Kozoroh

22. 12. až 20. 1.

Ideální partner i skvělý sex na obzoru

Počátek roku, díky silnému vlivu slunce, všem kozorohům přál. Úspěch v lásce, dobré výsledky na poli pracovním, dokonce i zdravotně by se vše mělo dařit. V dubnu však slunce vstoupí do souhvězdí býka a pro kozorohy již nebude všechno jen růžově. 

Během dubna nebude pro kozorohy všechno jen černé. Mělo by se vám i nadále dařit na poli lásky a vztahů. Kozoroh bere vážně lásku i vztah a flirt je mu ve většině případů cizí. Nemá sklony k nevěře. Čeká vás ideální období pro výběr toho pravého životního partnera. Navíc zažijete nečekaně dobrý sexu i nezvyklé milostné hrátky.

Vodnář

21. 1. až 20. 2.

Pozor na noční přejídání, jinak se nadbytečných kil nezbavíte

Po klidném březnu čeká na vodnáře i celkem pohodový duben. Uran i Saturn, planety, jež jsou pro vodnáře a jejich horoskop zásadní, se i nadále budou pohybovat hvězdnou oblohou v poklidném a přímočarém pohybu. To způsobí, že většina osob zrozená v tomto znamení, bude pod vlivem klidných a pozitivních sil planet a hvězd.

Těžký počátek roku jste již nechali za sebou, čeká vás poklidné jaro plné pozitivních energií a emocí. Těšit se můžete na povýšení v práci nebo nové pracovní příležitosti.

Není třeba se obávat žádných závažnějších onemocnění, pozor si ovšem dejte na virová onemocnění. kterých je v jarním proměnlivém počasí všude plno. Dbejte na pitný režim a pozor na noční přejídání, jinak se nadbytečných kil nezbavíte.

Ryby

21. 2. až 20. 3.

Zkuste si koupit stírací los, máte šanci vyhrát

Poloha měsíce a postavení planet, zejména pro ryby dominantního Neptunu, bude i v dubnu shodná s březnovou oblohou. Většině Ryb nic nového nepřinese. Ryby se tak i nadále mohou těšit na klidné období, bez stresových situací, a problémů. Jedinou výraznou změnu způsobí postavení slunce vůči planetě Neptun, což ovlivní osobní život a sexualitu ryb. Očekávají vás erotická jiskření. Obzvláště tam, kde byste je nečekali.

Během dubna budou mít lidé narození ve znamení Ryb mimořádné finanční štěstí. Kupte si los.

Zdroj: cosmopolitan.com, refinery29.com, svetzeny.cz.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?