Chete zhubnout a zároveň zpěvnit své tělo? Vsaďte na revoluční technologii, která dokáže spalovat tuk i budovat svaly

 Krása 
14. dubna 2024 18:22 / Natálie Nová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dopřejte si ploché bříško bez dřiny Pexels
Zkoušeli jste už všechny možné i nemožné diety nebo trávíte hodiny v posilovně a výsledky stále nejsou podle vašich představ? Tak si představte, že díky revoluční technologii, která buduje svaly a spaluje tuk můžete získat lepší postavu za pouhý měsíc.

Dnes je možné plnit si své sny poměrně snadno. Pokud chcete získat krásné tělo, nemusíte se trápit cvičením, dokonce i v leže je možné spalovat podkožní tuk a tvarovat tělo. A to vše pomocí technologie Emsculpt NEO, která cílí na snížení tukových zásob a získání větších svalů. Jedná se o jediný přístroj na světě, který zároveň buduje svaly a spaluje tuk. Využívá při tom synchronizovaného působení radiofrekvence a vysokovýkonného elektromagnetického pole.

Při cvičení tohle nedokážete

Během procedury dochází k vysokým svalovým kontrakcím, kterých při běžném cvičení není možné dosáhnout. V reakci na elektromagnetickou technologii vyvolávající tyto svalové stahy je způsobena hluboká přestavba vnitřní struktury svalů. Rovněž se zvyšuje jejich teplota, a tak jsou schopny podat vyšší výkon. „Svaly jsou připraveny podobně, jako když se sportovec rozehřívá před tréninkem,“ říká primářka MUDr. Marta Moidlová. „Jsou využity na sto procent. Vyšší teplotou se tukové buňky poškodí a postupně se odstraňují z těla.“

Ošetření přístrojem nevede pouze ke snížení tuku, ale také pozitivně působí na produkci nových svalových buněk.

„Ošetření také ocení ženy po porodu,“ pokračuje primářka MUDr. Marta Moidlová. „Tělo se do normálního stavu nemusí vracet dle představ a ženy často trpí na rozestup břišních svalů.“

Metoda, které dokáže zázraky

Tento zákrok si zamiluje každý, kdo touží po rychlých a viditelných výsledcích a je ochotný za to zaplatit. Metoda je neinvazivní, nevyžaduje operaci, rekonvalescenci ani přípravu na zákrok. Ošetření trvá pouhých třicet minut a je třeba ho zopakovat nejméně 4 krát s odstupem dvou až tří dnů. Vybrat si můžete téměř jakoukoliv problémovou partii těla – procedura pomáhá tvarovat hýždě, břicho, stehna, paže i lýtka. Výsledky jsou většinou patrné za 2-4 týdny od posledního ošetření a svaly se tvarují ještě několik následujících týdnů. Cesta k vysněné postavě nebyla nikdy jednodušší.

Autorský článek, další zdroj: MUDr. Marta Moidlová.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod