Přijďte navštívit nové Bistro v českém Aspenu. Dýchne na vás pohoda a klid

 Komerční sdělení 
02. ledna 2024 12:45 / Lucie Wirthová
  0
📷
10 fotografií v galerii
Nové bistro v českém Aspenu Bistrotheka
Plánujete zimní dovolenou ve Špindlerově Mlýně? Chcete si užít klidnou horskou atmosféru českého Aspenu? Po procházce zasněženými uličkami města se ohřát v příjemném prostředí horské chalupy a dát si něco dobrého?

Vůně výběrové kávy Vás naláká do útulných prostor Bistrothéky přímo v srdci Špindlu v Obchodním domě Krakonoš. Týmu Bistrothéky se perfektně podařilo snést atmosféru z chat na horských hřebenech a posezení v soukromí přímo do centra města a bezkonkurenčně láká kolemjdoucí k návštěvě. 

V bistru si mimo kávy od Candycane můžete pochutnat i na snídaních, koláčích, chlebíčkách a dalším malém občerstvení k zakousnutí. Nechte se vtáhnout do útulných vyhřátých prostor bistra a objednejte si pochoutku, která se podává na ikonickém ručně vyráběného nádobí firmy Elimashop, které krásně dotvoří vizuální stránku zážitku. Atmosféra místa svádí i k podvečernímu posezení se sklenkou vína či Prosecca.

Team bistra tvoří samá děvčata, každá z nich je úplně jiná, ale vášeň pro jídlo a kávu je spojuje. Proto tak rády tvoří a zkouší nové chutě a barvy, které vykouzlí jedinečné dobroty jako speciální vajíčkový chlebíček, svařáček nebo ojedinělé sladidlo do kávy, které si lec kdo splete rumem dokud se nezeptá nebo na lžičku neochutná. 

Jako jediný podnik ve Špindlu podává Bistrotheka batch brew a to každý měsíc z jiného limitovaného výběru kávy, kterou si můžete koupit i domů. Zároveň mají  jako jediný ve Špindlu v nabídce 6 druhů alternativních mlék a nově je možné u nich objednat dorty jak holky rady říkají “tak trochu jiné “ na oslavu

V bistru lze zakoupit si suvenýrky i domů v podobě již zmíněných českých produktů. Bistrotheka si vyrábí vlastní marmelády, pomazánky i sirupy. V nabídce jsou produkty značek jako Živina, Bacilli, Ajala čokoláda, lokální podkrkonošská Bílá čokoláda, kde mimo čokolády vyrábí i octy, oleje a dokonce 19 druhů medu. 
 
Celý tento projekt je výjimečný i spolupracemi, kdy chce tým Bistrotheky podpořit co nejvíce místních kutilů. 
Ateliér Divoká
Sárka Fikliková
Tereza Vacek Art

A jak je můžete podpořit vy? Nejen tím, že si můžete jejich produkty rovnou zakoupit na místě, ale i objednat např. živé květiny od Ateliéru Divoká na oslavu, dřevěné korálky od Šárky Fiklíkové s horskou tematikou nebo obrazy od Terezy Vackové.

Podnik rád přivítá i pejsky a maminkám poskytne vybavení pro děti - od ohřívačky láhví po přebalovací pult. 

Na co se můžete v Bistrothece dále těšit? Proběhne zde komorní koncert Alberta Černého nebo dobročinná výstava foto obrazů z hor, které si můžete též zakoupit a podpořit tak psí útulek. 

Nechte se vtáhnout do horské oázy přímo v centru.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod