I vaše pleť může být bezchybná. Řekněte sbohem vráskám, pigmentovým skvrnám i jizvičkám

 Krása 
09. května 2018 07:49 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zákrok je velmi intenzivní a efektní Shutterstock
Trápí vás jemné i hlubší vrásky, rozšířené póry, akné nebo jizvičky? Dopřejte své pleti ošetření frakčním CO2 laserem. Díky této jedinečné technologii bude vaše pleť bezchybná. Čím dříve začnete se stimulací tkání obličeje, tím lepšího výsledku dosáhnete.

Revolucí v omlazování kůže je ošetření frakčním laserem. CO2 frakční laser patří jednoznačně mezi nejúčinnější metody omlazení a zlepšení vzhledu pleti. Odstraňuje pigmentové skvrny, známky stárnutí, vyhlazuje jizvy, dovede zmírnit pórovitost a ochablost pleti a sjednotit její barevný tón. 

Dopřejte své pleti to nejlepší! Zákrok je velmi intenzivní a efektní, přesto má zkrácenou dobou hojení.

Jak funguje frakční omlazení pleti?

Principem je rozstřelení laserového paprsku na pokožku v mikrobodech tvořících mřížku. Ta je tvořena desítkami, dle potřeby i stovkami bodů. Ve zlomcích sekundy je paprsek rozdělen do řady teček. Mezi nimi zůstávají kožní můstky. Díky tomu zůstává svrchní vrstva kůže jako ochranný „obvaz“ a hojí se postupně během několika dnů. Díky tomu je celá ošetřená plocha stále chráněna před infekcí.

Teplem laserových paprsků se vaše pokožka prohřeje a obnoví se v ní tvorba kolagenu. Kolagen je jeden z proteinů v těle, který napomáhá zdraví a elasticitě pokožky. Pokožka se krásně vypne a díky účinkům laseru z ní vymizí i nedokonalosti jako jizvičky, vrásky či akné. 

Jak ošetření laserem probíhá? 

Výkon se provádí v lokální anestesii mastí s lidocainem. Pacient přichází hodinu před výkonem, na ošetřovanou plochu je mu aplikován krém. Ten znecitliví kůži. Vlastní ošetření trvá přibližně 15 minut.

Při ošetření dopadá laserový paprsek na kůži v mikrobodech, které na pokožce vytvářejí jakousi mřížku a postupně dochází k odpaření drobných nerovností na kůži. Uvolněné teplo zároveň prohřívá pokožku do hloubky a aktivuje v ní tvorbu kolagenu.

Těsně po ošetření má pacient pocit tepla na celé laserované zóně. Současně nastoupí mírné začervenání. To přetrvává zhruba dva dny. Dále lze již krýt kůži make-upem.

Jaké oblasti jsou vhodné k ošetření?

  • Oblasti kolem rtů a očí
  • Dekolt
  • Hřbety rukou
  • Jizvičky od akné

Průběh hojení

Po zákroku je pokožka 2 - 5 dní lehce červená, drobná zranění přejdou do malých stroupků, které odpadnou do 4 - 8 dní.  Hojení a obnova svrchní vrstvy pokožky tedy trvá 3 až 8 dní.

Pokožku je třeba po zákroku silně promazávat, neboť je značně suchá. V letních měsících je třeba chránit před sluncem krémy s nejvyššími SPF ( 50+). Efekt je patrný již po prvním zákroku. Ošetření lze opakovat přibližně za měsíc, tím se vystupňuje efekt zejména na odstranění pigmentových skvrn, jizev a povadlosti kůže. Nejvhodnějším obdobím pro omlazovací zákroky je zima a jaro.

Výsledek? Překvapivě svěží pleť

Efektem ošetření frakčním CO2 laserem je odstranění povrchových nerovností na kůži, barevné sjednocení tónu kůže a redukci barevných skvrn. Současně energetický tepelný efekt vyvolá vypnutí vazivových vláken a dojde k celkovému vyhlazení kontur obličeje, tváří, ale i okolí očí. Mnohočetné bodovité mikropaprsky intenzivně prohřejí kožní tkáň a destruují staré kolagenní vazivo. Na jeho místě vzniká vazivo nové, kůže se stává pevnější a elastičtější. 

Po ošetření frakčním laserem tak okolí překvapíte svěží pletí a zapůsobíte mladším a odpočatějším dojmem!

Svěřte se do rukou odborníka

V péči o pleť a v boji s vráskami se laserů bát nemusíte! "Ve srovnání s jinými metodami jsou účinky laserových technologií nejvýraznější. Ošetření laserem je velmi precizní, cílené a výsledky jsou krásné," vysvětluje primářka Ústavu lékařství a kosmetiky Miroslava Pelechová. 

"Důležité je, abyste byli s výsledkem spokojení. Estetika je o pocitu. O tom, co se člověku nelíbí, co mu vadí, nebo mu snižuje sebevědomí. Klient by si měl v těchto bodech stoprocentně porozumět s lékařem již při konzultaci," doplnila MUDr. Pelechová. 

Pokud i vy zvažujete jakoukoliv investici do své krásy, vždy si pečlivě vybírejte a dobře zvažte výběr kliniky i odborníka, kterému se svěříte do rukou.

Ústav lékařství a kosmetiky, který se věnuje péči o vzhled, zdraví a krásu, nabízí profesionální služby estetické medicíny na klinické úrovni. Paní primářka Miroslava Pelechová dohlíží na výběr nejkvalitnějších metod, přípravků a strojů při každém zákroku. ÚLK je navíc zařízením s nejdelší tradicí a nejvíce zkušenostmi v České republice. Pokud si vyberete Ústav lékařství a kosmetiky, dostanete tu nejlepší péči.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008