Proč chce každý najít pod stromečkem kosmetické vánoční dárkové sady?

 Komerční sdělení 
17. prosince 2021 20:31 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Nejkrásnější svátky roku se kvapem blíží a je nejvyšší čas obstarat něco originálního pod stromeček. Shutterstock
Nejkrásnější svátky roku se kvapem blíží a je nejvyšší čas obstarat něco originálního pod stromeček. Ať už hledáte ideální překvapení pro muže, ženu či teenagera, zavděčíte se jim kosmetickými sadami v dárkovém balení.

Snad nikdo neodolá vánočnímu překvapení, které voní po exotice či jarní rozkvetlé louce. K populárním prezentům patří praktické dárkové sady pro ženy, muže a děti obsahující značkové sprchové gely, šampóny a krémy. V posledních letech si lidé oblíbili i vánoční dárek, jako je elektrický zubní kartáček v kombinaci se zubní pastou.

Super líčení i přírodní kosmetika

I když se ženy rády parádí a pečují o své tělo, mnohdy nemají čas na nákup vhodné kosmetiky. Velkou radost jim uděláte značkovými produkty v podobě dárkové sady pro ženy, kterou by si normálně z jakéhokoliv důvodu nekoupily. Na Vánoce byste neměli šetřit, proto si dopřejte kousky z kosmetických řad, z nichž vyzařuje kvalita. Pro teenagerky a mladé dívky padnou jako ulité paletky líčení, rtěnky a řasenky zvětšující objem řas. Dámy v nejlepším věku ocení oční krémy na vrásky, zpevňující tělová mléka a parfém světového formátu od Calvin Klein, Lancome, Chloé, Hugo Boss či Guess.

A co pánové?

V dnešní době se i muži chtějí líbit a v koupelně stráví mnohdy více času než ženy. Bezpochyby je potěší vánoční dárek složený z vlasové a tělové kosmetiky, parfému a deodorantu. Skvělým tipem na překvapení je rovněž set složený z elektrického kartáčku na zuby a kvalitní zubní pasty. Neméně zajímavé jsou dárkové sady v podobě manikúry či holení.

Pro děti jen to nejlepší

Pokud máte doma malou parádnici, dopřejte jí dárkovou sadu, která bude obsahovat parfém. Věnujete jí tak první značkovou vůni Barbie anebo Minnie Mouse . Pro holčičky se hodí také vlasová kosmetika a líčící paletka. Kluci ocení set složený ze sprchového gelu a šampónu Spiderman či Tlapková patrola.

Témata: vánoce, dárek,
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve