Nový trend v boji proti vráskám je bezbolestný a levnější než botox. Poznejte metodu face tape

 Krása 
30. listopadu 2021 07:39 / Šárka Sokolská
  0
📷
4 fotografie v galerii
Metoda face taping je založena na speciálních elastických páscích, které se lepí na obličej Pixabay
Už žádný botox, lifting, mezonetové nitě. Stačí nalepit na tváře pásky a je po vráskách. Že jste ještě neslyšeli o metodě face tape?

I když většina žen chce stárnout s grácií, ne každá vítá hluboké vrásky a povislou kůži s nadšením. Jak tento proces zpomalit? Jednou cestou jsou metody jako facelift či botox, ale pro ty ženy, které hledají bezbolestnou cestu, navíc výrazně levnější, jsou tu speciální pásky, které se lepí na obličej. Výsledky jsou viditelné prakticky okamžitě. Face taping je prostě takový malý lepivý zázrak. Jak to funguje?

Restart kůže

Metoda face taping pracuje s paměťovým systémem svalů. Ty dokáže zase naučit pěkně pracovat. Navíc pomocí tapingu lze stimulovat lymfatický systém. Jde totiž o to, že svaly a šlachy mají paměť a lymfatický systém celé tělo čistí a odvádí z něho škodlivé toxiny. 

Jako náplast

Pásky pro face taping vypadají jako ty, které si lepíte běžně při bolestech zad nebo končetin. Jejich druhá strana navíc bývá napuštěna různými podpůrnými látkami, například kyselinou hyaluronovou a vitaminy, které urychlí celý omlazovací proces. Na rozdíl od klasických tejpovacích pásků nemusíte tyto obličejové nosit celý den. Stačí si je aplikovat před spaním a ráno opět sundat. Návody, jak je správně použít, lze snadno najít na internetu i sociálních sítí.

Vyžehlí i nosoretku

Pomocí face tapingu si nejenom zpevníte kontury obličeje, ale během kúry můžete zmenšit nosoretní rýhy, mračivku (vráska mezi obočím), mimické vrásky na čele, podbradek, a také vrásky kolem úst a očí. Díky tomu, že zaktivujete také váš lymfatický systém, se váš obličej zbaví všech škodlivin, a tím pádem kruhů pod očima, váčků i otoků očí a podbradku. 

Výsledky už napoprvé

A teď to nejlepší. První výsledky uvidíte už po první proceduře. Kůže se napne, otoky zmizí, pleť je svěží a rozjasněná. Při pravidelném používání se vyhladí a zmenší vrásky, zlepší se celková kontura obličeje, jako by přestala fungovat zemská přitažlivost. Pro maximální efekt se doporučuje minimálně týdenní kúra. Pokud chcete tento efekt ještě zvýšit, doplňujte taping o obličejovou gymnastiku. Stačí vám i pět minut denně. Jaké cviky provádět jsme psali zde.

Zdroj: epionebh.com, beautyglimpse.com.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47