Semišové šněrovací kotníkové boty jsou trendem, který nesmí před letošní zimou chybět v žádném botníku

 Móda 
04. října 2021 08:16 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Tyhle boty jsou hitem letošního podzimu Depositphotos
Boty jsme v posledním roce zrovna moc nepotřebovali. Řada lidí pracovala z domova a nebylo kam se oblékat. A tak se zdá, že módní trendy nyní dohánějí, co jde.

Jedním z aktuálních trendů jsou semišové šněrovací kotníkové boty, prostě ty, které tak trochu připomínají boty na turistickou tůru. A protože se zdá, že o letošním podzimu, potažmo zimě budeme konečně zase chodit ven, je třeba zanedbaný šatník dát zase dohromady.

Kombinace stylu a praktičnosti

Tak by se zjednodušeně dal charakterizovat tento módní trend. Semišové šněrovačky nad kotníky jsou skutečně kombinací praktické outdoorové boty a velkého stylu. Jde o botu, která vypadá skvěle, a přitom je pohodlná. A její hlavní krása spočívá v tom, že je nositelná v běžném životním provozu. Takže takovéto semišky si můžete vzít k šatům a svetru, nebo samozřejmě k džínám. Nebo prostě ke všemu, v čem budete chodit o letošním podzimu i v zimě, pokud zrovna venku nebudou metrové sněhové závěje.

Jak nosit semišové kotníkové boty

To nejlepší na na semišových kotníkových botách je, že se budou hodit prakticky ke všemu ve vašem šatníku. Noste je k džínům, šatům nebo sukním a k punčochám nebo holým nohám. Tyhle boty jsou zkrátka takovou položkou ve vašem zimním šatníku, u které máte jistotu, že ji fakt hodně unosíte.

Tyhle boty se vám budou hodit k dlouhým kabátům nebo k dlouhým pleteným svetrům, stejně tak jako k podzimnímu saku nebo trenčkotu.

Také záleží na tom, v jaké barvě si boty pořídíte. Přemýšlejte, co máte v šatníku, abyste je mohly kombinovat s co největším počtem vašich outfitů. Klasickou barvou pro semiš je samozřejmě hnědá. Ta se dobře kombinuje s šedou nebo černou, to je roky prověřená kombinace. V posledních měsících se hnědá podle módních tvůrců rovněž dobře páruje se zelenou.

Můžete si samozřejmě vybrat ale i jiné barvy, které se budou dobře hodit k věcem ve vašem šatníku. Semišové šněrovačky nad kotníky určitě najdete například v krémových variantách a také v řadě zelených odstínů. Dále čtěte: Zářivé kabelky jsou hitem podzimní ulice.

Zdroj: Stylist.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty