Celobílé outfity létu sluší. Vyzkoušejte různé stylingy, budou slušet i vám

 Móda 
05. července 2021 08:21 / Mirka Malá
  0
📷
5 fotografií v galerii
Bílá je elegantní a v létě to platí dvojnásob Depositphotos
Je na čase, abyste se znovu seznámily s jednou z nejjistějších a neodolatelně elegantní módní rovnicí, kterou je celobílé oblečení. Protože když nic jiného, v létě je to zkrátka tutovka.

Celobílé outfity totiž poskytují čistou a svěží estetiku, která může být ležérní, pokud si například vyjdete na nějakou společenskou událost. Nebo ji můžete vylepšit o mix různých textur a do kombinace přidat krajku, šifon či úplet. A hlavně. S touto minimalistickou a monochromatickou módou můžete zůstat kreativní a bílou nosit při všech příležitostech i v různých stylech. Celobílé outfity jsou totiž univerzální.

Celobílé plavky

Bílé bikiny nejsou jistě ničím novým, ale pokud půjdete do moderních jednodílných plavek, budete zcela jistě hvězdou pláže.

Bílé šaty všech délek a střihů

Vysoké teploty si žádají bílé mini šaty, které snadno doplníte pořád populárními bílými converskami a nějakými malými doplnky. Dlouhé bílé šaty si můžete vzít na nějakou večerní příležitost nebo do přírody a doplníte je snadno bílými sandály. Skvěle vypadají také bílé zavinovací šaty, které úžasně sluší i plnoštíhlým ženám. A pro nějakou luxusní večerní příležitost můžete zvolit bílé šaty bez rukávů a s páskem, ke kterým vám budou stačit jen jednoduché šperky z bílého zlata nebo stříbra.

Bílé džíny a šortky

Bílé džíny, letos samozřejmě se širokými nohavicemi, bílý top a bílé pantofle, tenhle outfit můžete nosit pořád dokola a vždy bude perfektní. Skvěle se hodí jak do práce, tak večer do baru. Podobné je to s bílými kraťasy. Bude se k nim perfektně hodit bílé polo tričko s límečkem.

Bílá košile

Bílá košile je prostě klasika, která nikdy nestárne. Stále tu navíc máme trend oversized košil, které můžete doplnit bílými džínami s širokými nohavicemi a bílou kabelkou. Máte tak úžasný outfit do práce i na večer.

Bílá domácí souprava

Horké dny můžete trávit v bílé i doma nebo na své zahradě. Celobílá soupravička sestávající například ze vzdušných tepláčků a volného pohodlného tílka s širokými ramínky vás udrží trendy i doma.

Bílá je sice jen jedna, ale může mít nekonečné množství podob. Nesmíme zapomenout ani na stále módní overaly a v neposlední řadě si v bílé můžete vyrazit i zaběhat. V bílé totiž vždy budete elegantní. Dále čtěte: Pár fíglů, díky kterým lze udržet oblíbené kousky oblečení v perfektním stavu co nejdéle.

Zdroj info: Editorialist.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod