Džínová bunda je nesmrtelná. Jak ji nosit podle nových módních trendů

 Móda 
05. června 2021 17:52 / Zuzana Procházková
  0
📷
4 fotografie v galerii
Džínová bunda je ikonický kousek, který se hodí ke všemu Depositphotos
Džínová bunda je ikonický kousek, který snad nikdy nevyjde z módy. Navíc outfitů, které s touto bundou můžete vykouzlit, je nespočet. My vám poradíme s těmi nejlepšími kombinacemi, které jsou aktuálně trendy.

Hodí se k šatům, sukni i kalhotám všech délek. Parádu udělá jak v dámském, tak i pánském provedení. Džínová bunda si zkrátka vybudovala pověst téměř nesmrtelného módního kousku.

Osvědčená elegance s maxi šaty

Nejspíš nejoblíbenější kombinace džínové bundy je ve spojení s dlouhými šaty. Mezi ženami je tento outfit oblíbený z toho hlediska, že jej lze nosit od jara až do podzimu. Navíc, šaty délky až po zem si mohou dovolit ženy s každým typem postavy. Džínová bunda pak dokreslí celý stylový outfit.

Jde to i s dlouhou sukní

V poslední době se je velmi populární nošení midi či maxi sukně, a to zejména skládané nebo šifonové ve výrazných barvách spolu s kratší džínovou bundou. Tato kombinace je neotřelá a velmi elegantní. Navíc, pokud zvolíte lodičky či jiné společenské boty, máte dokonalý outfit na slavnostní příležitosti.

Džínová bunda i kalhoty? Bez problému

Pokud váháte nad tím, zda si ke klasickým džínům můžete vzít také džínovou bundu, odpověď zní ano, rozhodně. Džinové kousky lze bez problémů kombinovat. Jediné, na co je potřeba dávat pozor, je to, aby se odstíny těchto džínových prvků příliš nelišily. A poté poslední doporučení, pokud máte tedy džíny i džínovou bundu, volte už jen jednobarevné triko či halenku. Boty a kabelku poté zkuste barevně zkombinovat.

Zkrácená neboli „cropped“ džínová bunda

Zejména v letošní sezoně se trička, mikiny i bundy dělají ve zkrácené délce, jinak také „cropped“ délka. Tato krátká džínová bunda se skvěle kombinuje s minisukněmi všech střihů. Stejnou parádu uděláte, když ji zkombinujte s rovnými volnými kalhotami s vysokým pasem.

Stylově s košilí nebo mikinou s kapucí

Jestliže jste spíše zastánci ležérního oblečení jako mikin a košilí, tak i v tomto případě je džínová bunda skvělou kombinací. Zejména kostkovaná flanelová košile, kterou necháte pod džínovou bundou volně vykukovat, bude vypadat naprosto skvěle. Nemusíte se bát ani výrazných barev košile. Stejně tak vypadá skvěle objemnější oversized mikina s kapucí v kombinaci s džínovou bundou. Dále čtěte: Levandule je velmi prospěšná bylina. Pomůže s nespavostí, akné i dýchacími problémy.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47