Slaďte váš outfit s vašim autem

 Móda 
16. května 2021 08:54 / Ema Maxová
  0
📷
10 fotografií v galerii
Můžete si pořídit si outfit ladící s vašim vozem Peugeot
Jsou řidiči, kteří vnímají auto jen jako prostředek k tomu, aby dojeli z místa A do místa B. Jsou ale i tací, kteří mají ke svému vozu doslova citový vztah. Někteří ho jen rádi řídí, jiní však milují i zvuk jeho motoru, někteří se s potěšením dotýkají jeho oblého volantu a pro jiné je zase požitek cítit vůni koženého čalounění v interiéru auta. Tito opravdoví nadšenci pak vítají nabídky automobilek pořídit si k autu nějaký stylový doplňkový předmět, například klíčenku s logem.

Můžete si ale rozšířit i váš šatník a pořídit si outfit ladící s vašim vozem. Značkové butiky automobilek vám nabídnou široký sortiment kvalitních produktů. Francouzská automobilka Peugeot například v souladu s proslulou francouzskou elegancí vyrábí celé módní kolekce.

Tou nejaktuálnější je lifestylová řada oblečení a doplňků nazvaná Peugeot Sport Engineered. Vznikla v designovém studiu Peugeot Design Lab a název dostala podle nového modelu 508 Peugeot Sport Engineered. Právě propracovanými designovými principy a kvalitními materiály tohoto nového modelu se designéři při tvorbě nové kolekce inspirovali. Součástí řady jsou sportovní a elegantní čepice, polokošile a bunda z černých technických tkanin, dále jsou zde pak módní doplňky jako pouzdra na karty, kožené peněženky a hodinky s fazetovým pouzdrem. Stejně jako nový vůz, i tyto předměty jsou opatřeny třemi lvími drápy, což je typický znak značky Peugeot. Na nové módní kolekci jsou však v novém signaturním odstínu Peugeot Sport „Kryptonite“.

Oblečení kolekce Peugeot Sport Engineered, která se nese ve střízlivém sportovním stylu, dodá fanouškům eleganci ve všech ročních obdobích. Čepici pořídíte v přepočtu za 980, polokošili za 2 000 a bundu za 4 300 korun. Peněženka s devíti kapsami vás vyjde na dvě tisícovky, podobně jako pouzdro na karty. Oba produkty jsou vybaveny bezpečnostním systémem RFID, který chrání data bankovních karet. Nejdražším, ale také nejhodnotnějším výrobkem celé kolekce jsou vodotěsné hodinky Peugeot Sport Silver Chronograph, které pořídíte za přibližně 6 400 Kč.

Kolekce Peugeot Sport Engineered doplňuje lifestylové sady produktů Peugeot 1810 a Legend, které také navrhlo studio Peugeot Design Lab a uvedlo na trh před několika měsíci u příležitosti oslav 210 let od založení značky. Tato řada potěší zejména milovníky klasiky a historie, kteří mají smysl pro praktičnost. Produkty jako trička, mikiny či bundy se stanou každodenní připomínkou vašeho vozu. Ceny těchto výrobků jsou přitom velmi příznivé.

Chcete-li naopak investovat víc a pořídit si předmět trvalé hodnoty, nadčasového designu a prémiové kvality, můžete volit z kolekce cestovních zavazadel, kabelek a tašek. Vše je vyrobeno z nejkvalitnější kůže a zaručuje, že vydrží opravdu dlouho, ať už z pohledu designu, tak i z hlediska kvality a trvanlivosti. Produkty značkového butiku jsou k objednání v koncesionářské síti Peugeot.

 

Témata: móda, auto
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008