Tepláky se staly hitem. Poradíme, jak je proměnit v elegantní outfit

 Móda 
26. března 2021 12:28 / Marie Popelková
  1
📷
5 fotografií v galerii
Tepláky se už nenosí jen do tělocvičny Depositphotos
Tepláky a teplákové soupravy jsou poslední dobou hodně v kurzu. Zdaleka už totiž nejde jen o sportovní oblečení, které si člověk vezme do tělocvičny nebo na hřiště.

Tepláky vždy byly považovány za příjemné a hlavně pohodlné oblečení. Hodně pohled na tento kousek oblečení změnila koronavirová pandemie. S tím, jak čím dál více lidí tráví čas doma, ať už s dětmi, v karanténě nebo proto, že jim šéf nařídil home office, se tepláky dostávají opět do popředí. Lidé v teplácích tráví nejen čas doma, ale vyráží v nich čím dál častěji i do města na nákupy nebo procházku.

Tepláky mají potenciál

Jak se ukazuje, tepláky mají velký potenciál. Kromě toho, že vám v nich bude příjemně, můžete v nich také vypadat stylově a dokonce elegantně. Stačí vědět, jak je nosit a s čím je kombinovat. Takže pokud máte v šatníku teplákové soupravy, které jste si dosud braly pouze do tělocvičny, je čas dát jim druhou možnost. Nejzajímavější kombinace získáte smícháním různých stylů.

Můžete vypadat i sexy

Pokud toužíte po tom, vypadat v teplácích žensky a sexy, není to problém. K dostání jsou například soupravy, které mají horní díl kratší, takže vám může smyslně vykukovat holé bříško. Nebo jednou zkuste nechat klasické tenisky v botníku a obujte si k teplákové soupravě boty na podpatcích, klidně i přímo lodičky. Outfit doplňte tričkem a třeba rockově vypadající bundičkou.

Kombinace stylů

Pokud se rozhodnete pro kombinování více stylů, třeba sportovního a elegantního, dejte si pozor na velké, barevné potisky nebo příliš syté barvy. Pokud zvolíte jednobarevné halenky a saka v tlumených barvách, celý váš outfit bude vypadat soudržně a velmi elegantně. Sehnat lze i tepláky s módním vysokým pasem. Když je doplníte kratším svetříkem, každý se za vámi otočí. A nezapomeňte na doplňky, dobře budou vypadat třeba výrazné náušnice nebo stylová kabelka.

Elegance v teplákách

Zní to možná neuvěřitelně, ale i v teplákách můžete vypadat elegantně. Nejjednodušeji dosáhnete elegantního looku, když si vezmete černé či šedé volnější tepláky a doplníte je klasickou bílou košilí. Nemusíte se ale bát i jiných barevných kombinací, jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii pod článkem. A pokud chcete působit opravdu elegantně, pořiďte si jemné tepláky, třeba saténové. A opět nezapomeňnte na vhodné doplňky, zazáříte třeba s klasickými náramkovými hodinkami. Psali jsme také: Koronavirus mění nejen naše životy, ale i módu. Styling je velmi snadný.

Témata: móda, tepláky, outfit, styl
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008