Barevná saka pozvednou váš zimní outfit a také vaši náladu

 Móda 
01. února 2021 08:56 / Mirka Malá
  0
📷
4 fotografie v galerii
Barevná saka vyneste i v zimě Depositphotos
Barevná a odvážná saka jsou odpovědí, díky které bude váš každý zimní outfit okamžitě vzrušující, jak rádi říkají módní tvůrci. Co si budeme povídat. V dlouhém lockdownu potřebujeme nějaké pozitivní vibrace, aby rozjasnily temné zimní dny. A to barevná saka umí.

Sako je jednou z klíčových položek, která by neměla chybět v žádném šatníku, protože jej zkrátka užijete v každé sezoně bez ohledu na roční období. Jakýkoliv outfit od džínů a trička až po midi šaty nebo sukni totiž se sakem okamžitě vypadá úplně jinak.

Samozřejmě většina tíhne v zimních měsících k tmavším barvám, ale proč si všechny zábavné odstíny nechávat až na jaro a léto? Naopak. Začlenění jasných barev do vašeho každodenního oblečení je jednoduchý způsob, jak se cítit o něco radostněji, takže se do toho klidně hned pusťte.

Sako je nesmrtelné

Jaká je jedna z nejlepších vlastností saka? Ta, že dokáže zajistit, aby jakýkoliv outfit vypadal více uhlazeně, dodá vašemu vzhledu lesk a vždy vypadá elegantně. Přidejte k tomu ještě jasnou barvu a získáte kombinaci, která prostě nemůže selhat.

Bez ohledu na barvu, kterou máte v oblibě, jsou tu přeci jen některé, za které se módní domy postavily. A možná se nakonec rozhodnete i pro nějakou, jíž překvapíte sami sebe.

Jaké barvy vybírat?

Je jich hned několik a samozřejmě nezapomínejte ani na odstíny. Nelíbí se vám sytě červená, nebo vám přijde příliš odvážná? Pak klidně sáhněte po tmavším odstínu červené, která je decentnější a hodí se prakticky ke všemu.

Hitem je také broskvová, která se sice více hodí pro léto, ale pokud si v této barvě například pořídíte nesmrtelný kalhotový kostým, pak v něm můžete hrdě vyrazit i nyní.

Žlutá je vůbec hitem posledních měsíců, a to se samozřejmě odrazilo i v barvách u saka. Žlutá má velkou škálu odstínů, takže záleží jen na vás, na co si troufnete. Rovněž skvěle funguje jako celek u kalhotového kostýmu.

Dalším hitem letošního roku je zelená, kterou módní tvůrci doporučují kombinovat s hnědou. Takže co takhle hnědé kalhoty a k tomu zelené sáčko?

Modrá je další barvou, která existuje v mnoha odstínech. Pokud si pořídíte nějaký tmavší odstín, zjistíte, že se do svého saka zamilujete natolik, že ho snad ani nabudete chtít sundat. Naopak světlejší pastelový odstín modré zaručuje jistou dávku křehkosti ve vašem komplexním looku a je to barva, se kterou hrdě vstoupíte do jarních měsíců.

A na závěr je tu stále žijící růžová. I ona má řadu odstínů, pro sako je ale lepší volit nějaký tmavší. Naopak pokud se rozhodnete pořídit se celý kostým, pak zkuste odstín světlejší. Dále čtěte: Pět základních kousků, které nesmí chybět v šatníku žádné ženy.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008