Jak správně nosit ledvinku. Jde o zcela jiný level módy než byl v devadesátkách

 Móda 
22. ledna 2021 08:37 / Mirka Malá
  1
📷
4 fotografie v galerii
Ledvinky jsou stále více trendy Depositphotos
Designové ledvinky jsou stále populárnější a pokud jste tento trend ještě nezaznamenaly a pamatujete si ty otřesné ledvinky, kterými svá břicha ozdobili čeští muži v devadesátkách, vězte, že jde o úplně jiný level módy.

Dnes se výrobci a módní návrháři předhánějí v navrhování ledvinek všech tvarů, velikostí i barev. A jelikož díky koronavirové pandemii trávíme více času v našich sportovnějších outfitech, není na škodu se podívat na to, jak správně takovou ledvinku nosit. Jde to totiž hned na několik způsobů.

Ledvinka u pasu

Je to tak, to je přesně ten způsob, jakým čeští chlapi oslňovali v devadesátkách. Ale vy si jistě pořídíte, nebo už doma máte pěknou designovou koženou ledvinku, kterou u pasu můžete klidně nosit. Pokud ji navíc posunete mírně na některou stranu, pak budete doslova in.

Pokud se pro ledvinku teprve rozhodujete, pak ji vybírejte stejně jako kabelku. Posuďte tedy barvu, která se vám bude nejvíc hodit, a hlavně si můžete vybrat i ledvinku s velkým logem některého z módních domů, což je další trend na vzestupu.

Ledvinka na rameni nebo na zádech

Budete se možná divit, ale pokud si ledvinku prostě jen zavěsíte na rameno, bude to vypadat velmi stylově. To se hodí ke sportovnějšímu outfitu, ke kterému si nechcete vzít velkou kabelku.

Ledvinku také můžete nosit jako batůžek, tedy na zádech. Zkrátka její pásek jen provléknete přes rameno a pod rukou na druhé straně a přetočíte na záda. Je to také stylové, podobně jako u batůžků, a máte volné ruce, takže si klidně můžete koupit dobrou kávu u výdejního okénka.

Ledvinka přes prsa

A to je třetí způsob, jakým lze designovou ledvinku nosit. Tento styling se hodí pro všechny ženy, které se mají čím chlubit a pořídily si opravdu krásnou značkovou ledvinku.

Ledvinka na boku

Podle stylistů jde o velmi elegantní variantu, takže to možná nezkoušejte s nějakou textilní sportovní ledvinkou. Záleží tedy na tom, jakou ledvinku vlastníte. S tímto stylingem můžete klidně vyrazit do práce či na večírek. Ledvinku, respektive její pásek lze v této variantě provléknout skrz poutka u kalhot a použít ji do jisté míry místo klasického pásku.

Ať už zvolíte kterýkoliv styling, nošení ledvinky si určitě zamilujete. Jen vybrat tu správnou. Dále čtěte: Vneste trochu slunce do svých outfitů. Hitem letošního roku je žlutá.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47